FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CSU CRAIOVA, 21:00

ASTRA - CSU CRAIOVA // Se repetă blestemul? Ce s-a întâmplat de fiecare dată când oltenii au făcut deplasarea cu trenul la meciurile din Liga 1

Nicușor Bancu și ceilalți olteni au plecat spre Giurgiu, via București, dezamăgiți că au ieșit din lupta pentr titlu și tremură pentru locul 3
Nicușor Bancu și ceilalți olteni au plecat spre Giurgiu, via București, dezamăgiți că au ieșit din lupta pentr titlu și tremură pentru locul 3

Articol de - Publicat vineri, 19 aprilie 2019 10:11

Oltenii de la CSU Craiova au ales să vină iar cu trenul la București, pentru ca apoi să meargă cu autocarul la Giurgiu, unde se va juca meciul cu Astra din această seară.

Precedentele deplasări feroviare ale oltenilor spre Capitală au însemnat 3 eșecuri cu câte 3 goluri primite.

  • Astra - CSU Craiova se joacă azi, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport!

Click AICI pentru live+statistici de la Astra - CS U Craiova

Juveții au sosit ieri în Capitală. Cu trenul. Forțează destinul? Precedentele trei descinderi în București ale oltenilor au însemnat tot atâtea eșecuri, Bancu și compania încasând câte trei goluri pe meci: 0-3 cu Dinamo și de două ori 2-3 cu FCSB.

Considerând că este prea aglomerat și obositor cu autocarul, oltenii au venit cu trenul la București, pentru a ajunge apoi cu mașina la Giurgiu.

În gara din Craiova, nu a mai fost exuberanța de la plecările anterioare, mai ales că CSU a ieșit din cursa pentru titlu.

Doar s-a auzit la megafoane melodia lui Tudor Gheorghe dedicată oltenilor, în timp ce trei fani i-au oprit pe Corneliu Papură, Nicușor Bancu și Andrei Cristea pentru a face o fotografie. În privința ultimului, e surpriza din lot, atacantul revenind după o accidentare.

7 puncteîn 5 meciuri de play-off a strâns CSU, ajungându-se la demiterea lui Mangia

Vezi aici clasamentul actualizat din play-off

Vezi și: CSU Craiova se opune vânzării drepturilor TV! Motivul invocat de olteni: „Cum să mai învețe copiii drumul stadionului, când dorm la ora aia?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1258272740903642
Jianu Florin  •  19 Aprilie 2019, 14:24

7 meciuri în 5 meciuri?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează