FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

ASTRA // Denis Alibec va fi lăsat să plece de Astra! Dani Coman, detalii despre negocieri: „E normal să se gândescă la asta”

Articol de GSP - Publicat marti, 11 februarie 2020 20:44

Dani Coman, președintele Astrei, a vorbit despre situația atacantului Denis Alibec (29 de ani), despre care s-a spus că va pleca în Polonia, la Legia Varșovia.

Oficialul giurgiuvenilor a spus că vârful a avut o ofertă pentru o sumă mai mică, fără să spună suma și echipa, și că Alibec va pleca la vară.

„Dacă un club dă 3 milioane de euro pentru un jucători, atunci nu-i poate da un salariu de 400.000 de euro. Ar fi mai mare salariul. Dar nu e vorba de 3 milioane de euro. Suma de transfer e mai mică. Dar s-a discutat cu domnul Ioan Niculae și Alibec va rămâne să ne ajute ca să ne îndeplinim obiectivele. Și va pleca la vară.

Nu știu dacă pleacă la Legia. Am văzut că și-a luat un atacant de 31 de ani din a doua ligă din Spania. Dacă la vară va avea ofertă, să fiți convinși că va fi lăsat să plece. Are 29 de ani și e normal să se gândescă să joace într-un campionat mai puternic și să ia mai mulți bani. 

Sunt jucători care au păcălit fotbalul, dar Denis nu e unul dintre ei. A făcut unele greșeli, dar în ultimele 6 luni s-a schimbat”, a declarat Dani Coman la TV Digi Sport.

Citește și:

Vahid Hambo dezvăluie coșmarul trăit în România: a alergat printre vaci, avea gândaci în cameră și dormea îmbrăcat! „Patronul venea vestiar și ne zicea că nu ne dă banii”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
cneius
cneius  •  12 Februarie 2020, 08:43

"...în ultimele 6 luni s-a schimbat"... cam tirziu...

spritz123
spritz123  •  11 Februarie 2020, 21:16

Bani Coman asta e meserias...acum ceva vreme se plangea ca nu si-a primit salariul de la nelu' grasu de 1 an de zile si acum???...esti meserias bre..daca reapar gloria bistrita, ceahlaul,fcm bacau sau bragadiru timisoara esti in pole position

valeri.gazzaev.always.here
valeri.gazzaev.always.here  •  11 Februarie 2020, 21:13

Alibec e tipul de jucator talentat dar capricios. E puternic fizic si destul de tehnic. Nu stiu cat de rezistent e. Aici e cheia cand pleci afara. Sa tii la efort. La el conteaza mult sa aiba si cine sa-i dea pase . Vedeti ca daca joaca in tandem cu budescu poate fi exceptional. Daca e fara budescu e anonim. Chestia e ca antrenorii de afara nu vor privi cu ochi buni capriciile lui. Succesul sau esecul lui depinde de detalii. Daca isi schimba atitudinea si scapa de capricii atunci poate face treaba. Daca nu, nu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează