FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 1-1

ASTRA - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 1-1 // Marius Măldărășanu, despre eliminarea lui Alibec: "Cred că e puțin frustrat" » Tehnicianul Astrei, nemulțumit după jocul de azi

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 august 2018 20:22

Marius Măldărășanu, antrenorul Astrei, s-a declarat nemulțumit de o nouă remiză bifată de echipa sa, 1-1 pe teren propriu cu Dunărea Călărași.

"Cred că am pierdut două puncte. Mi-am felicitat jucătorii pentru ultimul sfert de oră, nu e ușor să joci în inferioritate. E al doilea meci în care conducem cu 1-0 și nu gestionăm avantajul. Suntem taxați la prima situație de gol a adversarilor, s-a întâmplat asta și la Botoșani și cu Sepsi.  Aceste lucruri se întorc împotriva noastră.

Nu am reușit să mai înscriem, ne-am chinuit până la final, dar am reușit să nu mai primim gol", a declarat Mălădărășanu.

""

Tehnicianul giurgiuvenilor a vorbit și despre situația lui Denis Alibec, eliminat azi în minutul 74 după ce a văzut al doilea "galben", urmat de Bahamboula, un minut mai târziu.

"Cele două eliminări au fost corecte, dar aceasta este situația. Să sperăm că vom trece cât mai repede peste asta. Cred că Alibec e puțin frustrat, își dorește foarte multe, dar mulți îl cataloghează după gesturile de pe teren. El se pregătește foarte bine, vrea să-și ajute echipa. O poate face, dar deocamdată avem un lot foarte echilibrat și încercăm să rulăm toți jucătorii, toți trebuie să se simtă importanți. Alibec e bine din punct de vedere mental, dacă va marca se va descătușa. Suntem alături de el, trebuie să se liniștească și să joace doar pentru echipă.

Nu pare, dar încercăm să jucăm fotbal. Avem posesie, controlăm meciurile și să sperăm că în etapele viitoare vom câștiga", a spus Mălădărșanu, la TV Telekom Sport.

PROGRAMUL ETAPEI A 5-A:

Poli Iași - Botoșani 2-1 Detalii AICI
Astra - Dunărea Călărași 1-1 Detalii AICI
Sâmbătă, 21:00 Viitorul - Gaz Metan liveTEXT AICI
Duminică, 18:00 FCSB - Sepsi
Duminică, 21:00 CFR Cluj - Dinamo
Luni, 18:00 Hermannstadt - Voluntari
Luni, 21:00 Craiova - Chiajna

CLASAMENT:

Vezi și: Cu doi eliminați, Astra face încă un pas greșit, 1-1 cu Dunărea Călărași » Echipa lui Alexa, neînvinsă cu ultimele 3 campioane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
portardelegenda
portardelegenda  •  19 August 2018, 11:51

Aștept cu răbdare momentul când Niculae va fi și el puțin frustrat și îi va da viteza.

138672209828437
Gelu Oanca  •  19 August 2018, 08:28

Este un jucator de liga a-2-a, deci nu este fotbalist, este un increzut.

klauz
klauz  •  19 August 2018, 07:08

Frumos de vazut o echipa mica care a reusit sa promoveze ca nu se teme de prima divizie si are rezultate.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează