FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Astra, echipă de stînga » Trupa lui Daniel Isăilă a rămas fără trei titulari pe partea dreaptă

Articol de - Publicat joi, 10 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 iulie 2014 02:12

Banda dreaptă a giurgiuvenilor suferă după ce doi mijlocaşi, Tembo şi Yoda, au refuzat să se mai prezinte la echipă, iar fundaşul Măţel a fost exclus din lot.

Antrenorul Astrei, Daniel Isăilă, se confruntă cu mari probleme de lot înaintea Supercupei cu Steaua. Tehnicianul susţine că îi va fi imposibil să strîngă 18 jucători pentru a-i pune pe foaia de joc. "Avem doar 13 fotbalişti pentru acest joc", a spus Isăilă. Cele mai mari probleme le are în banda dreaptă.

Asta după ce titularul din sezonul trecut pe postul de mijlocaş dreapta, francezul Karim Yoda, nu s-a mai prezentat la antrenamente după vacanţa de vară. Nu e primul fotbalist al Astrei pe acel post care procedează aşa. În urmă cu un an, titularul de atunci, zambianul Fwayo Tembo, a făcut la fel, iar acum se judecă cu giurgiuvenii şi e fără angajament de atunci.

Lucrurile nu stau bine nici în defensivă. Deşi îl au în lot pe Alexandru Măţel, fundaşul dreapta al echipei naţionale, acesta nu va fi inclus în echipă mîine seară.

Motivul? Fotbalistul de 24 de ani a fost exclus din lot pentru că refuză prelungirea angajamentului. Contractul său urma să expire în această vară, iar giurgiuvenii s-au folosit de o clauză şi i l-au prelungit automat pe încă un sezon, în aceleaşi condiţii salariale.

Acum, jucătorul e supărat că n-a primit nici o mărire şi refuză să negocieze o nouă înţelegere care să intre în vigoare din vara lui 2015. Împotriva Stelei, Isăilă ar putea merge pe mîna lui Oros ca fundaş dreapta, singura achiziţie a Astrei din această vară, chiar dacă acesta e fundaş central de meserie.

"Tembo e un jucător care îşi caută echipă, probabil. Noi aşteptăm să îşi găsească. Ne judecăm cu el pentru rezilierea şi denunţarea contractului. Echipa care vrea să îl legitimeze îşi va asuma un risc cu el" ( Dinu Gheorghe, preşedinte Astra)

"Yoda refuză să se prezinte la echipă motivînd numai tîmpenii. Dacă nu vine, va avea soarta lui Tembo. Măţel s-a antrenat, dar el are un program de pregătire separat" (Dinu Gheorghe, preşedinte Astra)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mateiserban
mateiserban  •  10 Iulie 2014, 12:17

Pe Gabi Enache de ce nu il baga fundas dreapta? Ar fi excelent acolo. E bataios pe faza de aparare si poate ajuta mult si atacul. Dar asta e, cand iti e frica, joci cu un fundas central acolo (Oros)....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează