FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FC BOTOȘANI 1-1

ASTRA - FC BOTOȘANI 1-1 // VIDEO Astra lui Costel Enache a remizat cu FC Botoșani, fosta sa echipă, scor 1-1

Articol de GSP - Publicat luni, 03 decembrie 2018 22:02

Astra și FC Botoșani au remizat în ultimul meci din etapa a 17-a din Liga 1, scor 1-1 (Belu '74 / Burcă '55). Partida s-a disputat pe o ceață foarte deasă.

Moldovenii au deschis scorul în minutul 55 prin lovitura de cap a fundașului central Andrei Burcă. Acesta a reluat în plasă mingea cu capul din 6 metri.

Echipa lui Costel Enache a egalat cu 16 minute înainte de final prin Claudiu Belu, care a profitat de o respingere în față a portarului Pap.

După 17 etape Astra ocupă locul 7, cu 21 de puncte, în timp ce FC Botoșani e pe poziția a 9-a, la o lungime distanță.

ASTRA - FC BOTOȘANI 1-1
Au marcat: Belu '74 / Burcă '55

Astra: Lazar - Belu, Bejan, Cestor, Radunovici - Mrzljak, Biceanu, N. Roșu - D. Alibec, Llullaku, Butean
Rezerve: Miguel Santos, V. Gheorghe, Koukou, L. Buș, Crișan, Begue, Moise
Antrenor: Costel Enache

Botoșani: Pap - Patache, Miron, Burcă, Dumitraș - Papa, L. Fulop - Golofca, Ongenda, Fabbrini - M. Roman II
Rezerve: Trujici, Corban, Chitoșcă, Târșa, Soiledis, Chindriș, Fraisl
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Arbitri: Sebastian Colțescu (Craiova) / Asistenți: Mircea Grigoriu (București), Andrei Constantinescu (București) / Rezervă: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea) / Observator: Eduard Dumitrescu (Pitești)

 
 

PROGRAM ETAPA A 17-A

Vineri
Poli Iași - Sepsi 1-1 (detalii, AICI)
CFR Cluj - Voluntari 5-0 (detalii, AICI)
Sâmbătă
Hermannstadt - Concordia Chiajna 2-1 (detalii, AICI)
20:00 Viitorul - Dinamo București 4-1 (detalii, AICI)
Duminică
CS U Craiova - Dunărea Călărași 1-0 (detalii, AICI)
FCSB - Gaz Metan Mediaș 2-1 (detalii, AICI)
AZI
Astra Giurgiu - FC Botoșani 1-1

CLASAMENT

Citește și:

EXCLUSIV Jucătorul cotat de Becali la 50 de milioane de euro a rămas azi liber de contract » De ce și-a reziliat înțelegerea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
random..
random..  •  03 Decembrie 2018, 22:55
Postat de unn_dinamovist pe 03 Decembrie 2018, 21:41

Stai linistit, renunta sa te mai agiti. Dinamo nu o sa prinda play offul. etape mai sunt destule, inca 27 de puncte in joc, plus ca Dinamo in primavara o sa aiba un program usor, dar jocul fi forma jucatorilor nu d au sperante, Dinamo nu poate obtine macar 18 puncte in ultimele 9 etape. deci, dormi linistit pe perna...nici nu mai conteaza ce face fcsb, important e ca nu prinde Dinamo playoff

?? de unde naiba ai ajuns tu la concluzia ca ati avea nevoie de doar 36 de puncte pentru playoff. in ultimele 3 editii ultimul loc care a prins playofful a avut in medie 40 de puncte. voi ati avea nevoie de 22 de puncte din 27 posibile,lucru imposibil. stiu ca nu mai aveti nicio sansa la playoff,dar tu nici nu iti dai seama ce dezastru inseamna asta pentru voi. la fel cum am spus anul trecut. daca si anul asta ratati playofful,va paste desfiintarea. da,este socant cum efectiv toate echipele din fazta voastra in loc sa bata si sa se desprinda,fac egaluri. se incurca una pe alta. dar sunt asa de multe ca una tot trebuie sa castige,din pacate,in etapa asta,doar sibiu a castigat,treaba este ca voi ati pierdut. eu cred ca faceti egal cu cfr cluj sau ii bateti. cum am spus,din tripla cu viitorul,cisiu si cfr nu aveti voi sa faceti mai mult de 3 puncte.

aress123
aress123  •  03 Decembrie 2018, 22:27
Postat de unn_dinamovist pe 03 Decembrie 2018, 21:33

incredibil cat urasti Dinamo :)) toate calculele tale sunt doar ptr a nu prinde Dinamo play off ul...pe tine nici nu te intereseaza ce face fcsb, tu esti aici doar sa comm la meciurile lui Dinamo, sa acuzi de blat si sa incurajezi contracandidatele la play off, sa faci calcule despre cum sa iasa sa nu fie Dinamo avantajata. sunt sigur ca etapa viitoare o sa tii cu cfr la meciul lui Dinamo !

Asta e...fix valabil si pentru tine vizavi de FCSB. Ti se rupe de tot ce face dinamo, dace Steaua se impiedica. Mai ales ca voi va impiedicati constant de vreo 12 ani.

alskar
alskar  •  03 Decembrie 2018, 21:55

în urma protestului fanilor, liga germană nu va mai programa meciuri lunea. La alții, vocea mulțimii contează. Ce-i drept, ăia și aduc ceva bani prin vânzarea de bilete.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează