FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 0-2

ASTRA - FCSB 0-2 // Costel Enache, dezamăgit de echipa sa: „N-am avut personalitate. Nu e vorba de calitatea jucătorilor, ci de altceva”

Costel Enache // FOTO: GSP
Costel Enache // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 martie 2019 22:55

Costel Enache, antrenorul Astrei Giurgiu, a vorbit despre eșecul suferit pe teren propriu cu FCSB, 0-2, în a doua etapă a play-off-ului. 

„Nu am avut personalitate, n-am reușit să construim nimic. Nu am fost foarte preciși la marcaj, asta ne-a costat. Mă așteptam la mai mult. Jucătorii de calitate de la FCSB te pot surprinde, dar e o supărare când suntem pedepsiți la fazele fixe.

Sunt dezamăgit de apărare, s-au greșit lucruri discutate, pe care băieții mei le făcuseră bine până acum. Asta îmi spune că nu e vorba de calitatea jucătorilor, ci de lipsă de concetrare. Sunt dezamăgit și trist, dar prefer să rămân doar la aspecte legate de joc”, a declarat Costel Enache, la Look Sport. 

...despre Denis Alibec, trimis pe teren doar în repriza secundă: „El vine după recuperare, dar nu e încă în ritm. Cu siguranță că va juca”

 

Vezi și:

Acuzații șocante în derby-ul etapei: „Un prieten mi-a spus că e blat dacă nu joacă Alibec” + Jucătorul impresariat de Anamaria Prodan a greșit flagrant!

CLASAMENT PLAY-OFF LIGA 1

PROGRAM ETAPA 2 PLAY-OFF

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
520143398153430
Pavel Radu  •  18 Martie 2019, 08:38

Niculae era nervos pe Vasaras ?! El se bucura nu mai cand o bate pe amărâta aia din Ștefan cel Mare !

1260234347346768
Ioan Trisi  •  18 Martie 2019, 00:35

Costelus,parca cu Craiova ati jucat altceva!Nu mai umblati cu dezinformari, ca nu toti sunt prosti!Nu vad nici o reactie fata de jucatorii proprii din partea lui Niculae!Nu e nervos deloc!Oare de ce???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează