FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 0-3

ASTRA - FCSB 0-3. Colaps la Giurgiu! Bogdan Andone: „E dificil de lucrat așa, să vezi că jucătorii vor să plece la alte echipe”

FCSB a câștigat cu 3-0 meciul cu Astra din prima etapă de Liga 1. Bogdan Andone (45 de ani), antrenorul giurgiuvenilor, a rămas fără soluții în fața problemelor de la echipă. +49   FOTO
FCSB a câștigat cu 3-0 meciul cu Astra din prima etapă de Liga 1. Bogdan Andone (45 de ani), antrenorul giurgiuvenilor, a rămas fără soluții în fața problemelor de la echipă.

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 august 2020 21:09 / Actualizat duminica, 23 august 2020 12:33

FCSB a câștigat cu 3-0 meciul cu Astra din prima etapă de Liga 1. Bogdan Andone (45 de ani), antrenorul giurgiuvenilor, a rămas fără soluții în fața problemelor de la echipă. 

„E dificil de spus, vom vedea ce soluții vor fi (n.r. dacă pleacă Denis Alibec). Trebuie să se clarifice situația cât mai curând, pentru că nu putem să o ducem așa. E dificil de lucrat așa, să vii zi de zi și să vezi jucători care nu sunt concentrați 100%, care și-ar dori să plece la alte echipe. E greu să ții echipa concentrată. Dacă nu se vor clarifica lucrurile, nu se vor schimba multe în jocul nostru pentru etapa următoare. Nu avem o atmosferă bună, pentru că sunt multe frământări”, a declarat Bogdan Andone la Look Sport. 

Alibec, cu gândul în alte zări

Denis Alibec vrea neapărat să plece de la Astra, dar patronul Ioan Niculae încă nu și-a dat acceptul pentru transfer. 

„Era clar că nu va fi concentrat, astea au fost discuțiile cu el toată săptămâna, a venit avionul, nu a venit avionul, nu răspunde patronul la telefon, plec, nu plec. I-am zis că mai bine nu joacă dacă nu e focusat. S-a văzut teama, a avut două situații în prima repriză, el nu rata niciodată acolo. Avea o grămadă de soluții să finalizeze. S-a văzut lipsa de inspirație. E dificil pentru el, cu siguranță și-ar dori să plece, chiar cred că nici nu doarme noaptea”
- Bogdan Andone, antrenor Astra

FOTO. Cele mai tari imagini din Astra - FCSB 0-3: 

+45 FOTO

Citește și alte știri despre Astra - FCSB: 

ASTRA - FCSB. Toni Petrea a făcut 3 schimbări la pauză: au intrat 2 debutanți la FCSB

ASTRA - FCSB. Haos înaintea meciului! Antrenorul a spus tot: „N-am lucrat nimic tactic, nimic fizic, am încercat doar să ne adunăm”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
raducallin
raducallin  •  23 August 2020, 19:01

Da-le banii imbuibatule.

sexilianul
sexilianul  •  23 August 2020, 18:18

blat,blat,blat si BLAT..........

oumuamua
oumuamua  •  23 August 2020, 10:49
Postat de oumuamua pe 23 August 2020, 10:48

E rusinos sa justifici o omenie! Gigi trenuia rasplatit pentru banii bagati la astra.

Astra a mimat fotbalul ca sa castige oamenii in pijamale.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează