FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 2-1

ASTRA - FCSB 2-1 // Din nou prieteni? Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan lui Dan Alexa după victoria cu FCSB

Sursă foto: Instagram Anamaria Prodan
Sursă foto: Instagram Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat marti, 06 august 2019 17:03

Anamaria Prodan, 46 de ani, agentul lui Dan Alexa, 39 de ani, antrenorul Astrei, i-a transmis „Chirurgului” un mesaj de felicitare pe Instagram imediat după meciul câștigat de giurgiuveni contra FCSB-ului, scor 2-1. 

„Strong team! Love u guys! Dan Alexa este cel mai bun antrenor din Liga 1. Remember this!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram. 

Click pe imagine pentru zoom!

În urmă cu trei săptămâni, Anamaria Prodan a fost implicată într-un uriaș scandal după ce a fost surprinsă lovindu-l peste față pe Dan Alexa, antrenorul Astrei Giurgiu.

Alexa l-a luat la țintă pe Gigi Becali

Dan Alexa, ținta criticilor lui Gigi Becali după ce a fost pălmuit de Anamaria Prodan în urmă cu o lună, a vorbit, la conferința de presă de după meciul de luni seara, despre conflictul cu finanțatorul roș-albaștrilor.

„La mine nu e vorba de iertare. Când declari că «unul care nu e bărbat n-are ce căuta la Steaua», înseamnă că el nu caută bărbați. N-aș accepta să merg acolo, dar nu e vorba de orgoliu”, a spus Alexa. 

Vezi AICI imaginile incredibile cu lovitura primită de Alexa!

Vezi și: ASTRA - FCSB 2-1 // VIDEO Dan Alexa, după victoria cu echipa lui Becali: „Am fost echipa mai bună” + laude pentru Alibec

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
623506571124451
Marian Iordachescu  •  07 August 2019, 03:04

Nici-un jucator de la FCSB nu se poate compara cu Alibec Daca pana acum FCSB se baza pe plonjoanele lui Tanase ,care trebuie sa recunosc ca la acest capitol nu are egal si are un talent deosebit sa-si puna singur piedica cand se apropie de adversar , sau sa-l agate discret si sa-l traga peste el cand se arunca pe jos , acum arbitrii l-au ghicit si nu-i mai poate pacali Si fanii putini care mai sunt alaturi de echipa oierului recunosc ca Astra ea fost net superioara FCSB-ului si a avut in Alibec jucatorul care a facut diferenta Si mai sunt si arbitrii care nu asculta de avansurile lui Zota si nu face jocurile lui Becali

romeverest
romeverest  •  06 August 2019, 22:24

Prin postarea asta vrea sa ne dea de inteles ca nu l-a intalnit personal ca sa-l felicite ?? Oare cat timp, *** ??? Asta sta prin tara doar pentru Alexa, pentru ca altfel ar rupe magazinele pe la barbat-su in Dubai !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spartcapus
spartcapus  •  06 August 2019, 19:13

Daca pana si *** se bucura de infrangerea fcsb! :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează