FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 2-1

ASTRA - FCSB 2-1 // Gigi Becali l-a făcut praf pe Mihai Bălașa: „Am dat telefon în minutul 20. Dacă nu te gândești la fotbal, lasă-te!” + Motivul pentru care a fost titular

Mihai Bălașa, înlocuit în minutul 40 al meciului cu Astra Giurgiu (1-2)
Mihai Bălașa, înlocuit în minutul 40 al meciului cu Astra Giurgiu (1-2)

Articol de GSP - Publicat luni, 05 august 2019 23:54

Mihai Bălașa (24 de ani) a fost înlocuit în minutul 40 al meciului cu Astra Giurgiu (1-2), iar patronul Gigi Becali a recunoscut că el a fost cel care a solicitat această schimbare.

Vezi AICI desfășurarea partidei

Becali a dezvăluit, la finalul partidei, motivul pentru care Bălașa a fost titular și i-a transmis „să se lase de fotbal dacă nu se poate concentra” asupra acestei meserii.

„Eu am dat telefon în minutul 20, după ce a greșit. Poate d-aia m-a și pedepsit Dumnezeu, că l-am umilit pe om, dar m-am enervat. Dar trimiteți-l acasă să se odihnească dacă i-a născut soția. Eu nu-l băgam, dar au venit niște ruși să îl vadă, d-aia l-am băgat. L-am și iertat că am zis că nu contează meciul ăsta cu Astra.

Nu i-am tăiat capul, are 15 mii pe lună. Dacă ești fotbalist joci fotbal. Ia 15 mii pe lună, nu îl plângeți. El doarme liniștit. Vînă a greșit și el o dată, dar el e jucător, a dat goluri, pase de gol. Dacă nu te gândești la fotbal, lasă-te! Trebuia să îl schimbe din minutul 23”, a spus Gigi Becali, la TV Digi Sport.

În schimb, Gigi Becali a anunțat că este în discuții cu un alt fundaș din Liga 1 care este „peste ceea ce are FCSB acum”. Patronul a evitat să ofere numele jucătorului, dar ar putea fi vorba despre Andrei Miron (25 de ani) de la FC Botoșani.

VEZI ȘI:

ASTRA - FCSB 2-1 // Vergil Andronache, după eșecul de la Giurgiu: „Nu contează ce antrenor vine, e bine că s-a schimbat atitudinea” + Reacția lui Răzvan Oaidă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  06 August 2019, 14:20

Mai balasa pleaca de la fcsb ca tu esti de liga 5-a la cate gafe faci. Se pare ca te crezi prea mare de esti asa de aerian de-ti ia mingea si unul din curtea scolii... Lasa-te nene de fotbal ca pana acum i-ai mancat cateva meleoane bune lui nea jiji oieru cu gafele tale!!!

paiazze
paiazze  •  06 August 2019, 13:08

15 000 pe luna si iti dai cu stangul in dreptul meci de meci?! Fraier e ala care nu se face fotbalist. Nu-ti obosesti prea mult nici creierul, te anagajezi la un pacalici ca ciobanul si te-ai scos pe viata.

753720451412471
Andrei Ionescu  •  06 August 2019, 12:21

Mare mizerie la FCSB! Mare de tot! Ce finantare faci tu Becali? Umbli numai dupa profit,vrei in grupele europene. TREABA cu TELEFOANELE date de BECALI este o mare MIZERIE ! De aceea echipa este praf si a ratat 4 campionate la rand. Prosti sun cei care accepta sa antreneze la FCSB. Sub nicio o forma nu trebuie sa mergi la FCSB,nici ca jucator. PS. GIGI tu vezi-ti de oile tale unde nimeni nu-ti contesta competenta!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează