FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB.

ASTRA - FCSB. Haos înaintea meciului! Antrenorul a spus tot: „N-am lucrat nimic tactic, nimic fizic, am încercat doar să ne adunăm”

ASTRA - FCSB. Haos înaintea meciului! +49   FOTO
ASTRA - FCSB. Haos înaintea meciului!

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 august 2020 20:40 / Actualizat duminica, 23 august 2020 12:32

Astra și FCSB se întâlnesc în prima etapă a sezonului de Liga 1. Bogdan Andone (45 de ani), antrenorul gazdelor, a oferit un discurs sincer cu câteva zeci de minute înaintea partidei. 

Astra are probleme serioase. Jucătorii și-au primit o parte dintre restanțe, dar situația e în continuare extrem de dificilă. Bogdan Andone nu se poate baza pe jucătorii străini, care s-au alăturat târziu lotului. În plus, giurgiuvenii au fost loviți și de coronavirus. Iar Alibec nu mai e cu gândul la meciul de astăzi, fiind ca și plecat la Samsunspor.

Bogdan Andone a fost direct la interviul de dinaintea duelului cu FCSB: „N-am lucrat nimic tactic, nimic fizic, am încerat să ne adunăm. Astăzi să vedem, să rezistăm, să fim în joc, să punem presiune. Chiar nu știu la ce să mă aștept de la acest joc”. 

Andone, reacție plină de umor

Întrebat dacă Dima a avut sau nu coronavirus, Andone a stârnit zâmbete: „Nici nu știu. A avut două teste negative acum. Găman a fost pozitiv acum aproximativ 10 zile, acum așteptăm rezultatul testului și pentu el. Takayuki Seto încă nu a ajuns în țară, David Bruno e pe bancă, doar a venit”. 

Alibec, cu gândul la plecare

Denis Alibec este aproape de un transfer în Turcia, iar meciul cu FCSB va fi, cel mai probabil, ultimul la Astra. În semn de apreciere, va fi căpitan în această seară. Bogdan Andone a comentat: „Mi-aș dori să fie ultimul lui joc, să fie unul cu reușite. Ne-am obișnuit ca el să marcheze meci de meci cu FCSB. Am înțeles că sunt discuții avansate, e și el agitat. Își dorește foarte mult să plece. La micul dejun chiar l-am întrebat de ce nu e în avion. E imposibil să reușesc să îl mai țin concentrat, să fie motivat”.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

SEPSI - CRAIOVA 0-1. Prima etapă, primul scandal » Leo Grozavu: „A fost rea intenție!”

Șefii spanioli de la Dinamo nu sunt convinși de transferul lui George Țucudean » Care este motivul

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează