FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - GAZ METAN 1-0

ASTRA - GAZ METAN 1-0 // VIDEO » Cuplul Budescu-Alibec, din nou letal! Formația lui Bogdan Andone e la a 6-a victorie consecutivă în Liga 1

Articol de - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 20:20

Astra a învins Gaz Metan, scor 1-0, în primul meci al etapei cu numărul 18 din Liga 1, grație golului reușit de Denis Alibec (28 de ani, atacant) în minutul 26.

Istoricul meciului e foarte simplu: Gazul cu ratările, Astra cu golul. Responsabil pentru destinația punctelor a fost, din nou, cuplul Budescu - Alibec. O pereche ce ar putea constitui soluția ofensivă și pentru barajul cu Islanda, din martie.

E adevărat, până atunci mai e mult. Dar, se știe, la națională nu prea ai timp să construiești. Situație în care "Gemenii Golului" ar trebui să fie o tentație pentru selecționer, în condițiile în care ultimele meciuri, cu Norvegia și Spania, ne-au arătat că în față nu avem oameni cu sânge "în instalație" pentru momentele cruciale.

Mirel Rădoi nu trebuie să facă decât un singur lucru. Să-l convingă pe "Budi" să revină asupra deciziei de a întoarce spatele reprezentativei, hotărâre luată la supărare, după ce Contra l-a uitat pe bancă în "dubla" amintită.

Perechea Budescu - Alibec e atât de completă, atât de omogenă, că Astra trăiește bine mersi de pe urma ei. Cu Gazul, cu FCSB (3-1) și cu Voluntari (1-0), acasă, la Botoșani (2-1) și la Sfântu Gheorghe (3-2), cei doi au fabricat de fiecare dată goluri importante. Fie cu Budi în rolul servantului și Alibec la finalizare, fie invers. De ce n-ar funcționa și la națională?

60de goluri are Alibec, în 177 de meciuri disputate în Liga 1

7victorii are Astra cu Gaz Metan pe teren propriu. A mai înregistrat o remiză și 3 eșecuri

Andone, parcurs de senzație

Astra are un parcurs senzațional de la venirea lui Bogdan Andone. Giurgiuvenii au câștigat ultimele 6 meciuri din Liga și au urcat, cel puțin pentru moment, pe locul 2, campioana României din sezonul 2015-2016 având 34 de puncte.

De partea cealaltă, Gaz Metan poate fi depășită la sfârșitul acestei runde de FCSB și egalată de Botoșani, în cazul unor rezultate pozitive ale acestor formații.

400 de spectatoriau asistat la meciul din această seară

Astra - Gaz Metan 1-0

Astra: Lazar - Graovac, Tamaș, Dima - Răduț, Simion, Crepulja, V. Gheorghe, Radunovic - Budescu, Alibec
Rezerve: M. Popa, Biceanu, Gabi Enache, F. Matei, Tounkara, David Bruno, Trusescu
Antrenor: Bogdan Andone

Gaz Metan: Pleșca - Pleașcă, Larie, Marius Constantin, Velisar - Fofana, Droppa - Olaru, Fernandes, Dumitru Cardoso - Buș
Rezerve: Drăghici, Roșu, Diakota, R. Popa, R. Romeo, Chamed, A. Popa
Antrenor: Edward Iordănescu 

Stadion: Marin Anastasovici, Giurgiu 
Arbitru: Istvan Kovacs // Asistenți: Vasile Marinescu, Ovidiu Artene

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Costel Enache face dezvăluiri din vestiar cu Denis Alibec: „Haideți să vă spun un secret. El se simte jenat după”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  29 Noiembrie 2019, 20:25

in ritmul asta cadem cate un loc tot la 2-3 etape, acum suntem pe 6, mai sunt 8 meciuri, daca calculez bine, 1loc la 3 etape, atunci am termina pe 8 sau 9, depinde ce face echipa de pe locul 7 in utlima etapa...!!!

minell73
minell73  •  29 Noiembrie 2019, 20:11
Postat de Claudiu Cisar pe 29 Noiembrie 2019, 20:08

Gaz metan a fost cu mult peste Astra! Părerea mea!

Asa este. In seara asta Astra a jucat foarte slab, si tocmai din cauza asta gazul a stat pe ei. Ca si valoare, Astra este peste gaz. Cum a jucat astra cu mioarele, si cum a jucat in seara asta?

729219634267524
Claudiu Cisar  •  29 Noiembrie 2019, 20:08

Gaz metan a fost cu mult peste Astra! Părerea mea!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează