FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - GAZ METAN 0-0

ASTRA - GAZ METAN 0-0. VIDEO Zero goluri, zero fotbal! Astra n-a putut s-o străpungă pe Gaz Metan, deși a evoluat o oră cu om în plus

Constantin Budescu revine printre titulari la Astra
Constantin Budescu revine printre titulari la Astra

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2020 21:50 / Actualizat luni, 15 iunie 2020 23:15

Astra Giurgiu și Gaz Metan au încheiat la egalitate, scor 0-0, ultimul meci al etapei a treia din play-off-ul Ligii 1. Oaspeții au jucat o oră în inferioritate, dar tot ei au fost la un pas să dea lovitura.

Disputa de la Giurgiu le-a pus față în față pe cele două echipe din play-off care nu au dreptul să participe în cupele europene. Lipsa de ritm a fost la ordinea zilei la Giurgiu, într-un alt meci fără spectatori din serialul „Liga 1 post-pandemie”.

Cu Alibec pe bancă, dar trimis pe teren înainte de pauză, Astra aproape că n-a contat pe durata primei reprize. Unica ocazie notabilă din primele 45 de minute a venit la poarta giurgiuvenilor, însă Ciocan a șutat pe lângă poartă după o fază de play-station concepută de echipa lui Dusan Uhrin, aflat la primul meci pe banca medieșenilor.

Cardoso, intrare criminală

În minutul 40, oaspeții au rămas în „10” după o intrare extrem de dură a lui Nicolao Dumitru Cardoso. Acesta a fost eliminat în urma unei intrări brutale, cu talpa direct pe tibia adversarului. Victima a fost Gabriel Simion, mijlocașul Astrei, care s-a zvârcolit de durere preț de câteva zeci de secunde.

ASTRA - GAZ METAN 0-0. VIDEO Zero goluri, zero fotbal! Astra n-a putut s-o străpungă pe Gaz Metan, deși a evoluat o oră cu om în plus

Gaz Metan, la un pas să dea lovitura în „10”

Nici repriza secundă n-a excelat din punct de vedere tehnico-tactic. Aflați în inferioritate, tot ardelenii au fost aproape să însrie. Sergiu Buș a zguduit bara transversală cu un șut din interiorul careului, în ceea ce a rămas cea mai mare ocazie a partidei

Astra încheie etapa a treia a play-off-ului pe locul 4, cu 25 de puncte, în timp ce Gaz Metan e codașă. Aflați la prima participare din istorie în play-off, ardelenii sunt pe ultimul loc, cu 24 de puncte.

VIDEO / Prima conferință a lui Uhrin din postura de antrenor al Gazului

Clasamentul din play-off

Astra - Gaz Metan, echipe de start

Astra: Lazar - G. Simion, Graovac, Tamaș, Radunovic - Crepulja, T. Seto, Stahl - V. Gheorghe, Fatai, Budescu
Rezerve: Bolboașă, Dandea, M. Răduț, Al. Ioniță II, Balaure, Dima, Bruno, Alibec, Baicu
Antrenor: Bogdan Andone

Gaz Metan: Pleșca - Butean, Larie, M. Constantin, G. Moura - Chamed, Fofana - Ciocan, Cardoso, Velisar
Rezerve: A. Popa, R. Romeo, Droppa, R. Popa, Trif, Ely Fernandes, Drăghici, Nicula, Avrami
Antrenor: Dusan Uhrin

VIDEO. Dani Coman: „Problemele de la Astra sunt mai mici ca la alte cluburi”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV VIDEO Secretarul general al LPF recunoaște în direct 4 greșeli: „Când plec de la emisiune, voi face o adresă pentru schimbarea regulamentului”

EXCLUSIV VIDEO LPF reaprinde războiul cu Răzvan Burleanu: „El e într-un fel de șomaj tehnic, a criogenat fotbalul” + „Vorbim de un personaj anti-fotbal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
nenea007
nenea007  •  15 Iunie 2020, 22:55

Oare de ce se mai joaca astfel de meciuri?! ... Singurele meciuri in care vom avea ceva de vazut vor fi cele in care vor fi angrenate fcsb, CFR si Craiova. Restul nu au nici un rost...

10202811598330361
Sumanariu Florin Catalin  •  15 Iunie 2020, 21:16
Postat de thehero2020 pe 15 Iunie 2020, 20:40

astia pentru ce naiba mai joaca,oricum nu au licenta de europa?

Pentru cine au jucat si anul trecut.

thehero2020
thehero2020  •  15 Iunie 2020, 20:40

astia pentru ce naiba mai joaca,oricum nu au licenta de europa?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează