FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Astra îl pregătește pe înlocuitorul lui Constantin Budescu » Alex Ioniță va juca împotriva lui Hermannstadt

Articol de - Publicat joi, 13 februarie 2020 12:16

Mijlocașul Alexandru Ioniță, 25 de ani, va fi surpriza Astrei pentru penultima etapă a sezonului regulat, în meciul cu Hermannstadt. Va juca în locul lui Constantin Budescu, care e accidentat. 

Alex Ioniță II, 25 de ani, completează echipa giurgiuveană luni. „Sitarii" și-au făcut planurile, au nevoie neapărat de 3 puncte ca să ajungă în play-off. Cum nu se știe ce răspuns se va primi mâine de la TAS, antrenorul Bogdan Andone a pus presiune pe jucătorii care au strâns două eșecuri în 2020. Ioniță II îl va înlocui pe Constantin Budescu, care nu se știe când va reapărea la pregătiri.

Budi va rata și cele două runde de final din sezonul regulat, iar mijlocașul de 25 de ani, revenit la Astra, va prelua o parte dintre atribuțiunile fostului internațional.

Alex Ioniță a dat deja gol

Proaspăt tătic, Alex a fost informat că va face parte din lot pentru duelul de luni cu Hermannstadt, în deplasare, el antrenându-se foarte bine sub comanda lui Andone. 

Astra îl pregătește pe înlocuitorul lui Constantin Budescu » Alex Ioniță va juca împotriva lui Hermannstadt

Jucătorul trimis de CFR la CS U Craiova în ediția de toamnă, iar acum la Astra, speră să contribuie la o nouă calificare a dunărenilor în play-off. În weekend-ul trecut a jucat în amicalul pe care formația secundă a Astrei l-a jucat și câștigat la Pucioasa, scor 2-0, iar playmaker-ul a marcat un gol și a evoluat 70 de minute. 

Bogdan Andone ar putea risca introducerea lui Alex chiar în primul „11”: fotbalistul a slăbit, este fit, are 76 de kilograme, după ce în perioada CFR Cluj și U Craiova avea peste 80 de kilograme. 

9 la sutădin meciurile sezonului au fost bifate de Ioniță ca titular în tricoul Craiovei, unde a fost împrumutat în sezonul de toamnă. Un gol și un assist a strâns fotbalistul în 11 meciuri pentru olteni în actuala ediție. Într-o singură partidă a fost integralist

112 partidea adunat Alex în tricoul Astrei, marcând de 26 de ori și oferind 12 assist-uri

De ce s-a întârziat cu Takayuki Seto

Japonezul Takayuki Seto se antrenează în continuare cu giurgiuvenii, după ce a efectuat și cantonamentul din Antalya, doar că nu are încă actele în regulă la LPF, întrucât lipsește certificatul internațional de transfer. Mijlocașul japonez ar putea obține totuși toate documentele pentru a juca luni la Sibiu. După plecarea lui Costel Lazăr la Petrolul Ploiești, director sportiv a fost avansat Mihai Matei, fostul team manager al echipei, iar acesta s-a ocupat de acte, după o perioadă în care au fost inadvertențe în hârtii.

Citește și: 

Denis Alibec va fi lăsat să plece de Astra! Dani Coman, detalii despre negocieri: „E normal să se gândescă la asta”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
341520613173829
Otilia Barbu  •  13 Februarie 2020, 14:16

El sau ghioceii?

maccsero
maccsero  •  13 Februarie 2020, 12:53

Ioniță II va fi revelația primăverii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează