FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Declarație interpretabilă a lui Mike Cestor, stoperul Astrei: „Nu m-ar mira să aflu că au dat meciul”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 mai 2019 11:21

Situația de la Astra este una delicată, după ce jucătorii nu și-au primit mai multe salarii și au depus memorii să plece.

Fundașul francez Mike Cestor, 27 de ani, a vorbit despre problemele de la echipă și a declarat că nu s-ar mira dacă unii dintre colegii săi ar fi trucat meciuri din cauza situației financiare.

„Dacă într-o zi văd că un jucător din echipa mea, care știu că e capabil să elimine 5 adversari din joc, nu e în stare să treacă de nimeni, îmi spun doar că are probleme mentale din cauză că nu a fost plătit sau că nu e într-un mediu bun. Eu la asta mă gândesc.

Nu ştiu dacă unii au «dat» meciuri, chiar nu ştiu. Nu am aflat așa ceva, dar dacă aflu, n-o să mă mir!”, a declarat Mike Cestor la TV Digi Sport.

5 au depus memorii

Problemele la Astra sunt departe de a se încheia. Cinci dintre fotbaliștii giurgiuvenilor și-au depus deja memorii pentru a deveni liberi de contract. Este vorba despre Mike Cestor (fundaș central - 27 de ani), Mihai Butean (fundaș - 22 de ani), Jacques Zoua (atacant - 27 de ani), Romario Moise (mijlocaș ofensiv - 22 de ani) și David Lazar (portar - 27 de ani).

Dintre cei 5, Lazar și Butean au primul termen chiar azi. Ambii au cerut atât plata salariilor restante, dar și încheierea contractelor cu Astra.

Citește și:

EXCLUSIV Denis Alibec nu se duce la CFR Cluj din fidelitate: „Nu-l trădez pe Ioan Niculae!” + 5 nume pe lista de transferuri a campioanei

Revoltă la TV! Cestor și Zoua au ieșit și au spus tot despre problemele de la Astra: „Impresarul îmi dă bani de chirie, mașină și mâncare! Nu se poate așa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
1717336011646542
Florentin Fl Bengus  •  01 Iunie 2019, 21:00

Ne bat cipriotii si chenerii din Luxemburg, tur-retur si ne intrebam daca sunt meciuri trucate??? CFR/ Craiova/ Viitorul sunt groparii fotbalului nostru prin golaniile pe care le fac, in totala lipsa de respect pentru viitorul fotbalului de la noi

rocky2
rocky2  •  30 Mai 2019, 22:25
Postat de fara_pista pe 29 Mai 2019, 13:19

Te înșeli, singurul în afară de orice bănuială e Negoiță, curat lacrimă.

Gigistule, cat de tolomaq sa fi ca sa crezi ca Negoita ar avea bani sa cumpere vreun meci?:)))

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  30 Mai 2019, 20:47
Postat de alfabetta pe 29 Mai 2019, 12:45

Vorba lu Lucian : "Acest jucător inteligent de culoare nu s-ar mira nici atunci, dacă într-o zi ar afla că MESSI ar fi trucat meciul cu Liverpool. "

Cum ? Tu nu stiai ca Messi a fost blat cu Liverpool ?! :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează