FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Revoltă la TV! Cestor și Zoua au ieșit și au spus tot despre problemele de la Astra: „Impresarul îmi dă bani de chirie, mașină și mâncare! Nu se poate așa”

Mike Cestor, fundaș central Astra
Mike Cestor, fundaș central Astra

Articol de GSP - Publicat marti, 28 mai 2019 23:21

Mike Cestor (fundaș central) și Jacques Zoua (atacant), ambii jucători la Astra, au ieșit public și au vorbit despre problemele de la Astra Giurgiu. Cei doi au explicat în detaliu într-un interviu pentru TV Digi Sport, dinainte de finala Cupei pierdute cu Viitorul, 1-2, cum au stat discuțiile cu Ioan Niculae și de ce și-au depus memorii. 

„Ne-am întâlnit cu Niculae. Ne-a spus că vom fi plătiți marți. A vorbit cu fiecare. Am așteptat ziua de marți, am tot așteptat și n-am primit nimic. În curând se fac 5 luni de când nu am fost plătiți. Aveam de plătit chiria, mașinile, iar pentru asta erau bani separați și nici ăștia nu s-au plătit. Impresarul a plătit chiria pentru mine, altfel proprietarul m-ar fi dat afară. El mi-a plătit și mașina. Inclusiv mâncarea mi-o plătește.

De trei ori am făcut grevă. Nu ne-am antrenat deloc. A fost protest, dar degeaba, nu s-a întâmplat nimic. Ne-am depus memoriu ca să provocăm un șoc. Patronul mi-a zis că afacerile nu au funcționat așa cum și-ar fi dorit. Dar eu am o familie de întreținut și nu mai pot așa. ”, a zis Cestor la TV Digi Sport. 

„Toată lumea e în situația asta. Ne-au făcut promisiuni că dacă ne calificăm în finala Cupei României se rezolvă. Nu s-a întâmplat nimic. Dani Coman ne spunea ce îi spunea patronul. Imaginea lui a fost în joc, până și el a zis că nimeni nu mai crede nimeni. Cred că din acest motiv a explodat și a dorit să plece” Mike Cestor  

Ce spune Zoua:

„Eu am avut noroc cu o doamnă drăguță care m-a înțeles (n.r proprietara apartamentului). Cred că nu i-am plătit mai deloc chiria până acum. E foarte înțelegătoare și drăguță. Altfel n-aș putea rezista. Eu, personal, nu aș da apartamentul meu așa frumos pentru cineva care nu plătește atâtea luni. E greu de suportat acest gen de situație”. 

„Am avut norocul de a avea o carieră decentă și am câștigat bani. Așa trăiesc. Dar e greu să te trezești în fiecare dimineață, să mergi la muncă și să știi că nu ești plătit. Noi suntem dezamăgiți de Astra, nu de România” Jacques Zoua, atacant Astra 

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Probleme la Astra Giurgiu! 5 jucători de bază și-au depus memorii pentru a fi liberi de contract: doi merg mâine la comisie

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
lionforever
lionforever  •  29 Mai 2019, 15:52
Postat de remarque pe 29 Mai 2019, 10:07

la Craiova e tot PSD si.....vorbim la anul pe vremea asta. Nu ca m-as bucura dar prea seamana lucrurile

Ce legătură are un partid cu nicolae si cu nesimțirea acestuia in a nu-și platii jucătorii? La cfr cine a fost implicat, nu cumva dancu si deaia nu au luat campionatul. Aveți unii doar vederi înguste numai la implicarea politicului va e gândul atunci de ce mai joacă nu stabiliti voi campionatul după ce zic rusii, americanii sau psd-ul?

minell73
minell73  •  29 Mai 2019, 13:11

O intrebare scurta pentru digi: - De ce s-a difuzat tocmai acum, daca interviul a fost inainte de finala cupei?

catalin.palcu
catalin.palcu  •  29 Mai 2019, 10:08
Postat de Yuri Firsov pe 29 Mai 2019, 08:31

PAI CUM SA ACTIONEZE COMISIILE CORECT CAND BURLEANU A TRANSMIS ORDINUL SA NU SE ATINGA DE ECHIPA LUI NICULAE!!!NISTE NEMERNICI DAR SE PARE CA PRABUSIREA PSD-ului VA DUCE LA LA PRABUSIREA LUI BURLEANU&co!!!O SA VEDETI!!!!

Mi-e teama ca va fi exact pe dos. Burleanu nu e pesedist, ci tefelist. A fost unul din consilierii lui Basescu, vine din zona serviciilor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close