FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

Astra nu mai are doi antrenori » Costel Enache a semnat rezilierea și așteaptă salariile restante din ianuarie

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iunie 2019 16:40

Costel Enache (46 de ani) a semnat astăzi rezilierea cu Astra Giurgiu, la o zi după ce Dan Alexa preluase echipa.

de Flavia Pavelescu

Situația de la Astra e una greu de înțeles. Ultimele 24 de ore au consemnat o premieră. Dan Alexa și Costel Enache figurau în acte drept antrenori ai finalistei Cupei României. Lucrurile s-au liniștit din acest punct de vedere astăzi, odată cu semnarea rezilierii de către Enache.

Problemele continuă însă la giurgiuveni. Clubul are la dispoziție 10 zile pentru a achita salariile restante. Surse din anturajul formației au precizat pentru GSP.ro că staff-ul tehnic nu și-a primit salariul din luna ianuarie a acestui an.

Alexa a început munca

Dan Alexa a efectuat deja două antrenamente la cârma Astrei, iar astăzi a vorbit în premieră despre proiectul de la noua sa echipă. 

„Cu siguranţă, Astra este cea mai bună echipă pe care am antrenat-o. Am pregătit echipe din Liga 1 care s-au bătut la evitarea retrogradării, Poli Timişoara, ASA Târgu Mureş, Chiajna, Dunărea Călăraşi.

Este o echipă de play-off, cu jucători de calitate. Vor mai veni jucători săptămâna viitoare. Ştiţi foarte bine, avem nevoie de întăriri. Sigur vor pleca şi alţi jucători, care au decis să nu mai continue aici. Este o mare provocare pentru mine şi îmi doresc să reuşesc”, a declarat Dan Alexa.

Vezi și:  

Dan Alexa și-a luat jucătorii la țintă de la primele antrenamente: „Butean să nu uite că Astra i-a dat valoare”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  14 Iunie 2019, 18:32

Ii baga in B si pe astia hahaha

1017090258411544
Ciprian-Marius Hutupasu  •  14 Iunie 2019, 18:27

Echipe care s-au luptat doar la retrogradare, buna asta rau de tot, echipele pe care le-am antrenat nu am reusit decat sa le promovez din Liga 2 in Liga 1 si imediat sa le readuc in Liga 2, poate asta spune multe despre tine, ca nu esti decat un antrenor de nivel mediu spre scazut, de nivelul Ligii a 2 -a. Stai linistit ca nu te prinde sigur iarna la Astra pentru ca pur si simplu nu ai valoare de antrenor adevarat, auzi si tu, echipe care s-au luptat doar la retrogradare, pai Voluntari pana sa vina Bergodi in Noiembrie era pe locul 16 adik ultimul din clasament si aveam in minus 8 puncte fata de penultima clasata la acea vreme, dar cu maini de antrenor de calitate cu ochi de scouter bun a adus cativa jucatori si a reusit sa salveze echipa de la retrogradare, echipa care tot asa, an de an nu are obiectiv decat evitarea retrogradarii, exact ce ai avut si tu la toate trei echipele ce le-ai promovat, evitarea retrogradarii, si nu ai reusit niciodata din trei incercari, ce spune asta despre antrenorul Alexa ??? Ca nu se pricepe si ca este un antrenor de nivel mediu spre scazut.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close