FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL 3-0

ASTRA - VIITORUL 3-0 // Costel Enache, despre forma bună a lui Alibec și ieșirea nervoasă din finalul meciului: „Mi-e și frică să am discuții încinse cu el, e un munte de om”

Costel Enache // FOTO: GSP
Costel Enache // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2019 22:18

Costel Enache, antrenorul Astrei Giurgiu, a vorbit despre victoria reușită de Astra în fața Viitorului, scor 3-0, dar și despre forma bună a lui Denis Alibec.

„Ne bucurăm de victorie, dar mai avem de muncă. Succesul de azi trebuie să ne dea încredere pentru realizarea obiectivului propus. N-aș vrea să evidențiez doar un jucător, ci întreg grupul. Am făcut un meci bun azi și asta îmi dă încredere pentru meciurile din viitor. 

Nu eu l-am pus pe Alibec pe picioare, n-am nicio rețetă. Alibec s-a născut cu calități foarte bune, dar oamenii au fluctuații. A revenit la un nivel bun din punct de vedere moral și asta se vede pe teren. E un jucător care poate fi decisiv în orice moment”, a spus Costel Enache, la Look Sport.

„Eu am fost rațional”

Enache a comentat și ieșirea nervoasă a lui Jacques Zoua, camerunezul de 27 de ani fiind extrem de nemulțumit în momentul în care a fost înlocuit în minutul 76. 

„Mi-e și frică să am discuții încinse cu Jacques Zoua, e un munte de om. A fost supărat la schimbare, își dorea să înscrie. Eu am fost rațional, l-am schimbat pentru că avea cartonaș galben. Vreau să-l văd zâmbind și să joace pentru echipă, să nu se gândească la obiectivele personale”, declarat antrenorul giurgiuvenilor. 


*Jacques Zoua a fost extrem de nemulțumit după ce a fost înlocuit de Costel Enache // FOTO: GSP

Vezi și: ASTRA - VIITORUL 3-0 // VIDEO Denis Alibec is back in business! „Dublă” de senzație cu Viitorul și o evoluție care îl poate propulsa din nou la echipa națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  14 Februarie 2019, 20:26

De vreo 2-3 ani nu joaca nimic si acum,daca a dat 2 goluri hop la nationala!Ce destepti sunteti,cand va fata mintea sa-mi dati si mie un pui, sa-l dau la pisica sa-l manance!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează