FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL 3-0

ASTRA - VIITORUL 3-0 // Gică Hagi acuze la adresa lui Kovacs: „ În minutul 1 îi dă cartonaș căpitanului!” + Ce jucător l-a nemulțumit: „Era cu mintea în altă parte”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2019 22:30

Astra s-a impus în fața celor de la Viitorul, scor 3-0. Gică Hagi acuză arbitrajul lui Istvan Kovacs și eliminarea olandezului Kuipers. 

„Diferența de pe tabelă a venit în urma unor fapte. Cât am fost 11 la 11, am jucat bine, Astra a avut un singur șut. Au și marcat din el. După aceea totul a venit de la sine. Am încercat și în 10 să atacăm, am făcut tot ce am putut.

Cred că prea ușor se dă împotriva noastră orice. Și cartonaș roșu și penalty etapa trecută. În minutul 1, el îi dă cartonaș galben căpitanului pentru că vorbește cu el. Noi trebuie să căpătăm experiență, apoi vedem. Era un meci important pentru play-off. E greu să joci în condițiile astea. 

Acum nu trebuie să mai vorbim, să ne vedem de joc. Suntem în luptăm, dar eu o văd foarte grea”, a declarat Gică Hagi la TV Telekom Sport. 

Boboc l-a nemulțumit

Radu Boboc, fundașul de 19 ani al Viitorului, a fost introdus după pauză în locul olandezului de Nooijer, apoi a fost înlocuit în minutul 75 cu Paul Iacob.

„Boboc era cu mintea în altă parte. Trebuia să fac ce era normal pentru echipă. Îl vom regla și pe el, dacă vom putea. Dacă nu, asta e, mai sunt și alții”, a comentat Hagi înlocuirea.

Vezi și: 

CALCULE // Mai prinde Dinamo un loc în play-off? Ce se întâmplă după victoria Astrei cu Viitorul » „Câinii” pot fi ELIMINAȚI sâmbătă

VIDEO Denis Alibec, strălucitor în duelul cu puștii lui Gică Hagi! Cum arată ACUM clasamentul Ligii 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
polistul68
polistul68  •  09 Februarie 2019, 13:06

Hagi e tot timpul nemultumit, dezavantajat.... Far nimeni din echipa lui nu joaca nomic cuAstra sau Voluntari... Dar el vede doar jucatori foarte buni care sint furati de arbitru. Dezamagitor.

gtn5
gtn5  •  09 Februarie 2019, 09:50

nu are nici o coerenta in discurs hagi,incepe cu un lucru si apoi se lasa ceata ,incepe un haloimas in logica ,ruptura e totala cand incepe sa se enerveze,de obicei se termina cu amenintarea ca pleaca din tara,el este cel mai dezavantajat,e urmarit si persecutat dar uita cum a castigat un campionat.

j0k3r
j0k3r  •  09 Februarie 2019, 08:59

ce *** e "regele". iannis merita eliminat si in meciul cu Craiova din cauza multor simulari penibile si multor comentarii la adresa arbitrului + vreo cateva faulturi de liga a 4-a. mare tupeu are acest hagi, i s-a dat prea multa importanta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează