FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA ALBA IULIA - FCSB 0-1

Atac din interior! Liderul lui FCSB trage un semnal de alarmă: "Le dai încredere și se urcă peste tine!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 septembrie 2018 12:32

Florin Tănase a intrat pe teren în repriza a doua a meciului din 16-imile Cupei României cu Unirea Alba Iulia, scor 1-0. Evoluția ștearsă a coechipierilor l-a făcut să-i critice.

"Dacă nu intri concentrat din primul minut, le dai încredere adversarilor și se urcă peste tine! Important este că ne-am calificat până la urmă. Nu nocturna a fost problema, ci jocul nostru!", a declarat Tănase la TV Digi Sport.

Florin Tănase a obținut un penalty în prelungirile partidei, însă tot el l-a executat și a lovit bara laterală. FCSB va juca în optimile Cupei României cu Dunărea Călărași, echipa antrenată de Dan Alexa, pe care roș-albaștrii au învins-o cu 2-0.

 Citește și: Steliștii se amuză de situația de la Rapid: "E o surpriză că au fost eliminați din Cupă? Nu cred"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
vnelu02
vnelu02  •  29 Septembrie 2018, 14:21

Se aude că ciobanul puşcăriaş ar vrea să-l vândă la iarnă pe marele fotbaliator Tănase pe 6-7 meleoane de euroi. Dacă nu prin vest, undeva pe la cămile. Rămâne de văzut cât ar putea ţine prosteala lui Tănase cu simulările în careu la arabi, că în vest nu se pune problema ca arbitrii să pună botul ca "ärtiştii" lui Diaconu.

minell73
minell73  •  29 Septembrie 2018, 14:02

Club de cotețari, cu aere de Barcelona.

pavel_dumitrescu
pavel_dumitrescu  •  29 Septembrie 2018, 13:42

Când adversarii îl au în față pe Tănase, cum să nu capete încredere !??

Vezi toate comentariile (3)
Comentează