FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

foto Atacantul dat afară de Dinamo pentru doping se însoară cu o femeie din România: „M-a cerut”

Magaye Gueye (31 de ani), atacantul dat afară de Dinamo după ce a fost prins dopat în 2021, se căsătorește cu Laurette Atindehou (38), un model cunoscut din showbizul românesc. +47   FOTO
Magaye Gueye (31 de ani), atacantul dat afară de Dinamo după ce a fost prins dopat în 2021, se căsătorește cu Laurette Atindehou (38), un model cunoscut din showbizul românesc.

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2022 18:18 / Actualizat miercuri, 25 mai 2022 09:16

Magaye Gueye (31 de ani), atacantul dat afară de Dinamo după ce a fost prins dopat în 2021, se căsătorește cu Laurette Atindehou (38), un model cunoscut din showbizul românesc.

M-a cerut de soție. Nu am stabilit încă toate detaliile, sper să găsim momentul potrivit”, a declarat Laurette în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni” de la Kanal D.

Laurette Atindehou
Laurette Atindehou
+43 FOTO

Deși nu-i rostește numele, este evident la cine se referă Laurette: „Sunt într-o relație de un an și un pic. Nu este român, este afro-senegalez. Noi ne cunoșteam de mai multă vreme și el a venit în țară să joace într-o echipă de fotbal, ne-am reîntâlnit și uite așa am ajuns la concluzia că ne placem foarte mult și că avem sentimente unul față de celălalt. A trecut un an și aproape 6 luni. Bine, cu urcușuri și coborâșuri, cum este în fiecare relație”.

  • FOTO: Laurette Atindehou

Într-o dimineață, ne întorceam de la o petrecere și mi-a venit mie așa un chef de viață și am sărit pe el în timp ce conducea. Am sărit pe el cu totul! Ne întorceam de la o petrecere și, îți dai seama, după un pahar de vin, eram foarte înfierbântată și am avut chef… a oprit omul mașina și s-a întâmplat
Laurette Atindehou

Magaye Gueye, dopat cu cocaină

Magaye Gueye a fost prins dopat cu cocaină la începutul anului 2021, în urma controlului efectuat de ANAD la derby-ul dintre Dinamo și FCSB, din optimile Cupei României, câștigat de „câini” cu 1-0.

Gueye a marcat 3 goluri pentru Dinamo, în 18 apariții, iar în prezent evoluează în liga a doua din Grecia, la Anagennisi Karditsas.

Înainte de acest incident, Gueye i-a scandalizat cu un alt episod extrasportiv pe fanii lui Dinamo. A acuzat probleme musculare, n-a fost reținut în lot pentru un meci cu Hermannstadt (2-0), iar apoi și-a făcut de cap alături de două femei în costum de baie, una dintre ele fiind fotomodelul Laurette.

Atacantul francez a folosit atunci un limbaj licențios și la adresa șefilor din Ștefan cel Mare: „Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în p*** de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro... Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Îmi bag p***! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?.

Diletta Leotta a atras toate privirile la sărbătoarea lui AC Milan: a ales cel mai mulat outfit și a filmat bucuria rossonerilor
SERIE A
Diletta Leotta a atras toate privirile la sărbătoarea lui AC Milan: a ales cel mai mulat outfit și a filmat bucuria rossonerilor
Andreea Prisăcariu, ipostază incendiară: „Am ucis tot traficul azi!”
INEDIT
Andreea Prisăcariu, ipostază incendiară: „Am ucis tot traficul azi!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
bl0catu
bl0catu  •  29 Mai 2022, 12:21

"mi-a venit cheful de viata!"... epic, nici Creanga nu o zicea asa bine! "cana a fi sa le vie dor de ....viata ... ***! si apoi numai sa poate curul!" penibile articole, asta, ala cu Draguleasca,alea cu costumele profancei! nu inteleg ce sens mai au pornhub sau mai stiu eu, cand le avem aici, acasa! nea` Ovi a angajat o armata de ***! cu doi de i!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo16
paolo16  •  25 Mai 2022, 05:45

Nu mai găsește una ca ea...

George
George  •  25 Mai 2022, 01:30

Duduia zice că alesul e 'afro-senegalez'... dacă era 'afro-chinez' o mai satisfăcea alegerea?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează