INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

FOTO Diletta Leotta a atras toate privirile la sărbătoarea lui AC Milan: a ales cel mai mulat outfit și a filmat bucuria rossonerilor

Diletta Leotta a atras toate privirile la sărbătoarea lui AC Milan: a ales cel mai mulat outfit și a filmat bucuria rossonerilor +30   FOTO
Diletta Leotta a atras toate privirile la sărbătoarea lui AC Milan: a ales cel mai mulat outfit și a filmat bucuria rossonerilor

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2022 19:20 / Actualizat luni, 23 mai 2022 19:26

Diletta Leotta (30 de ani), reportera italiană de la DAZN, a fost prezentă la meciul de titlu Sassuolo - AC Milan 0-3, după care formația lui Pioli s-a încoronat noua campioană din Peninsulă.

Jurnalista a ales o salopetă elegantă, neagră, complet mulată. Ea s-a filmat la finalul meciului și a imortalizat și bucuria celor de la AC Milan după câștigarea trofeului, pentru care s-au bătut cu rivala de la Inter.

Diletta Leotta, foto: Instagram @dilettaleotta
Diletta Leotta, foto: Imago
Diletta Leotta
Diletta Leotta, foto: Instagram @dilettaleotta
+38 FOTO

AC Milan e din nou campioana Italiei, după 11 ani! Echipa lui Tătărușanu n-a avut emoții în runda decisivă

AC Milan e din nou campioană în Serie A, titlul cu numărul 19, după o așteptare de 11 sezoane. „Diavolii” au risipit emoțiile din ultima etapă și au învins-o fără probleme pe Sassuolo, 3-0, făcând ca rezultatul meciului Inter - Sampdoria (3-0) să nu mai conteze.

  • AC Milan și-a adjudecat primul campionat după o pauză de 11 ani. Ultimul titlu a venit în 2011, când în echipă se aflau nume precum Abbiati, Nesta, Gattuso, Seedorf, Ibrahimovic, prezent și azi pe teren, sau Robinho.
  • La 36 de ani, goalkeeper-ul Ciprian Tătărușanu devine, astfel, campion al Italiei, cea mai importantă distincție a carierei. În actuala stagiune, românul a bifat 6 meciuri în Serie A. 

După 11 ani, Milan sărbătorește din nou titlul, deposedând-o pe fosta campioană și marea rivală din oraș, Inter. Al 19-lea din palmares, venit după un sezon în care nu pornea deloc favorită, depășind toate așteptările. S-a aflat multe etape pe primul loc trupa condusă magistral de Pioli și împinsă de entuziasmul fanilor. N-a cedat presiunii și merită trofeul cucerit cu două puncte avans.

AC Milan e din nou campioana Italiei, după 11 ani!

Sursă foto: Imago Images
Sassuolo - AC Milan / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Sursă foto: Imago Images
Sassuolo - AC Milan / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Sassuolo - AC Milan / Sursă foto: Guliver/Getty Images
+26 FOTO

Ajuns la ultimele 90 de minute, maratonul Seriei A a împărțit Milano în două, fiecare tabără visând la scudetto. Milan a deplasat 18.000 de tifosi la Reggio Emilia, unde rossonerii s-au simțit ca acasă și au atacat-o pe Sassuolo în valuri de la început. 

Pe „Meazza”, Inter mai spera într-un eșec al „Diavolului” ce să-i ofere șansa victoriei cu Sampdoria și a rocadei la șefie. Doar că liderul campionatului a luat jocul pe cont propriu și l-a bombardat pe Consigli. Era imposibil să reziste în fața unui adversar supermotivat să închidă rapid conturile.

Zlatan Ibrahimovic a oferit imaginile serii la sărbătoarea de titlu a lui AC Milan
AC MILAN
Zlatan Ibrahimovic a oferit imaginile serii la sărbătoarea de titlu a lui AC Milan

„Dublă” Giroud și AC Milan e campioană!

Ocaziile au curs pe bandă rulantă în prima jumătate de oră. 7-0 raportul șuturilor cadrate, un recital ofensiv pornit cu ocazia cu capul a lui Giroud, șuturile lui Saelemaekers și Rafa Leão, portughezul fiind blocat salvator o dată și de Ferrari. 

Era preludiul deschiderii scorului, semnate de Giroud, șut printre picioarele lui Consigli, din pasa lui Rafa Leão. 

Asalturile s-au întețit și a venit rândul lui Tonali să-l întindă pe Consigli, care a scos cât a putut. Nimic de făcut însă la o altă conexiune Leão - Giroud, cu francezul din nou precis la finalizare. Pentru Sassuolo meciul era un chin, o spaimă în privința diferenței de scor. Stabilită la doar 0-3 la pauză, după golul lui Kessié și a treia pasă decisivă servită de portughezul-fulger.

Repriză de fiestă pentru AC Milan

Dincolo, nici nu mai avea importanță scorul. 0-0 după 45 de minute, Inter se resemnase. În repriza secudă, Milan nu a mai forțat și a numărat momentele până la fluierul de final. 

A fost o pregătire a fiestei ce a urmat, o conexiune senzațională cu tribunele care au cântat non-stop și i-au aplaudat frenetic pe noii campioni. Vechii, marcau și ei de trei ori, inutil, prin Perisici și Correa „dublă”, consolare pentru un titlu pierdut la Bologna.

A fost timp și pentru intrarea lui Ibrahimovici, liderul din vestiar, care a dat și gol, numai că fusese ofsaid la pasatorul Leão. Pioli a scandat cu fanii, rezervele au trăit emoția la maximum pe margine, inclusiv Tătărușanu, iar la final toți au fost sufocați pe gazon de o mare fericire. În Piața Domului începuse fiesta. Rosso și nero sunt la putere în Peninsulă.

Citește și alte știri de actualitate:

Discurs fabulos ținut în vestiar de Zlatan Ibrahimovic, după titlul cucerit de AC Milan » Suedezul a răsturnat masa la final!
AC MILAN
Discurs fabulos ținut în vestiar de Zlatan Ibrahimovic, după titlul cucerit de AC Milan » Suedezul a răsturnat masa la final!
Asta e ultima! A crezut că-l vede pe Haaland pe teren, la petrecerea lui Manchester City. Cine era, de fapt
MANCHESTER CITY
Asta e ultima! A crezut că-l vede pe Haaland pe teren, la petrecerea lui Manchester City. Cine era, de fapt

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
Dark_Angel
Dark_Angel  •  25 Mai 2022, 00:36

Foarte frumoasă, Dilleta asta. Înzestrată de la mama natură așa cum trebuie. se vede că-și menține corpul prin sport.

knuty
knuty  •  23 Mai 2022, 20:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

knuty
knuty  •  23 Mai 2022, 20:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează