INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Asta e ultima! A crezut că-l vede pe Haaland pe teren, la petrecerea lui Manchester City. Cine era, de fapt

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2022 15:36 / Actualizat luni, 23 mai 2022 15:49

După ce Manchester City s-a încununat campioană în Premier League pentru a 3-a oară în 4 ani, fanii au invadat terenul în sărbătoare. A urmat un moment bizar. 

Un fan al echipei lui Guardiola, blond, în condiție fizică optimă și cu o freză asemănătoare cu cea a lui Haaland a fost confundat de unii fani cu starul de la Borussia Dortmund care abia ce a semnat cu campioana Angliei

Un fan chiar s-a apropiat de el cu telefonul în mână și a vrut să ceară un selfie, fapt ce a amuzat presa engleză. S-a dovedit o simplă confuzie, desigur. 

Pep Guardiola, autoironic după ce Manchester City a întors scorul cu Aston Villa

Pep Guardiola a oferit o declarație amuzantă după ce a reușit să câștige Premier League, revenind de la 0-2 la 3-2 cu Aston Villa.

La conferința de presă de după, managerul iberic a fost întrebat cum a reușit Manchester City să întoarcă scorul, iar el a avut o reacție autoironică, amintind de meciul cu Real Madrid, când spaniolii au marcat în minutele 90+1 și 90+3 în disputa din semifinale.

I-am sunat pe cei de la Real Madrid și mi-au dat sfaturi bune. Nu am avut explicații pentru ce s-a întâmplat cu Madrid și nu am nici pentru ce s-a întâmplat cu Villa. Uneori e frumos să trăiești astfel de momente. Asta ne va ajuta să fim mai puternici în sezonul viitor. Am câștigat atât de multe trofee în acești 5 ani pentru că acești băieți sunt speciali. Să câștigi acasă, alături de fani, e cel mai frumos.

- Pep Guardiola

150 de milioanede euro este cota de piață ”la zi” a lui Erling Haaland, potrivit transfermarkt.de

85de goluri în 88 de meciuri are Haaland la Dortmund, pentru care a reușit și 23 de pase de gol, din ianuarie 2020 până în prezent

Citește și alte știri din Premier League: 

Lacrimi și un sprint nebun către vestiare! Ce a făcut Pep Guardiola, imediat după finalul dramatic din Premier League

Guardiola pregătește un nou transfer la Manchester City » Vrea un fost jucător al Barcelonei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează