INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CITY CAMPIOANĂ

Lacrimi și un sprint nebun către vestiare! Ce a făcut Pep Guardiola, imediat după finalul dramatic din Premier League

Pep Guardiola, la finalul meciului cu Aston Villa / Captură Twitter +27   FOTO
Pep Guardiola, la finalul meciului cu Aston Villa / Captură Twitter

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 mai 2022 20:31 / Actualizat duminica, 22 mai 2022 20:56

Manchester City și-a adejudecat într-o manieră dramatică un nou titlu în Premier League. Finalul de infarct din meciul cu Aston Villa, câștigat de „cetățeni” cu 3-2 după ce au fost conduși cu 0-2, l-a stors de emoții pe managerul Pep Guardiola.

Fluierul final al lui Michael Oliver a adus descătușarea în tabăra celor de la Manchester City. Jucătorii lui Guardiola au sprintat pe gazon, s-au îmbrățișat între ei câteva zeci de secunde, până în momentul în care mii de fani extaziați de-ai lui City au năvălit pe gazon pentru a sărbători un nou titlu în Anglia. 

Fotbaliștii au fost escortați de stewarzi către vestiare, de teama de a nu fie sufocați de suporteri în haosul declanșat pe gazon.

+23 FOTO

Pep Guardiola, în lacrimi imediat după finalul dramatic din Premier League

Însă primul care a luat drumul vestiarelor a fost Pep Guardiola, arhitectul echipei care domină de ani buni Premier League. 

Reputatul antrenor catalan a luat-o, efectiv, la fugă spre vestiare, la scurt timp după ce terenul a fost umplut până la refuz de suporteri. În prealabil, camerele TV au surprins un Guardiola în lacrimi, la câteva momente după finalul partidei.

Fanii fuseseră avertizați ca, indiferent de deznodământul partidei, să nu-și facă apariția pe gazon, însă au respins apelul făcut de oficiali pe tabela de marcaj de pe „Etihad Stadium”.

Guardiola și oamenii din staff-ul lui City s-au temut, cel mai probabil, de incidente precum cel de zilele trecute, când antrenorul lui Crystal Palace, Patrick Vieira, a cedat nervos după fluierul final al meciului cu Everton. Fericiți după ce echopa lor a evitat retrogradarea, suporterii „caramelelor” au invadat terenul imediat după fluierul final, ceea ce dus la un incident reprobabil, cu managerul lui Palace, Patrick Vieira, în prim-plan.

Manchester City, din nou stăpâna Angliei

Manchester City a revenit fantastic spre final în meciul cu Aston Villa, s-a impus cu 3-2 și a cucerit al optulea titlu din istorie, al patrulea în 5 ani cu Guardiola! Liverpool și-a făcut treaba, 3-1 cu Wolves, dar „cormoranii” s-au mulțumit cu locul secund.

Citește și alte știri de actualitate:

Manchester City, din nou stăpâna Angliei: 5 minute FABULOASE pentru al patrulea titlu cu Guardiola! Liverpool a sperat până aproape de final

Final de sezon în Franța! Marseille merge direct în grupele Champions League, Monaco pierde locul 2 dramatic. Bordeaux, retrogradată + Hat-trick Mbappe

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gioni49
gioni49  •  22 Mai 2022, 21:21

Omenie ca lumea peste tot

lupu68
lupu68  •  22 Mai 2022, 21:13

Daca meciul asta era la noi, fie si numai pentru al treilea gol al lui City, in noaptea asta dosarul de la DNA era redactat si maine incepea procesul de urmarire penala. Jalnic. O facatura!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează