FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Sepsi, mesaj clar după atacul lui Gigi Becali: „Am adus puncte pentru România, nu pentru Ungaria”

Laszlo Dioszegi, finanțatorul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, a reacționat la provocarea lansată de Gigi Becali, omologul de la FCSB.
Laszlo Dioszegi, finanțatorul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, a reacționat la provocarea lansată de Gigi Becali, omologul de la FCSB.

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2022 17:29 / Actualizat joi, 28 iulie 2022 17:39

Laszlo Dioszegi, finanțatorul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, a reacționat la provocarea lansată de Gigi Becali, omologul de la FCSB

Gigi Becali a avut un discurs agresiv, în esență xenofob, la adresa clubului Sepsi, pe fondul vizitelor recente făcute de premierul maghiar Viktor Orban în România. Dioszegi a oferit o replică mai cumpătată.

FCSB - Saburtalo 4-2!  Calificare cu pulsul la MAXIM! FCSB trece de Saburtalo, după un meci absolut nebun pe Arena Națională
FCSB - SABURTALO 4-2
FCSB - Saburtalo 4-2! Calificare cu pulsul la MAXIM! FCSB trece de Saburtalo, după un meci absolut nebun pe Arena Națională

Laszlo Dioszegi: „Am adus puncte la coeficientul României, nu pentru Ungaria”

„Am auzit ceea ce a spus Gigi Becali, noi nu dispunem de un buget cu care putem aspira la titlu, dar nu spun că inima nu ar vrea. Suntem conștienți că Sepsi încă nu e o echipă care se poate bate la titlu. Suntem cu picioarele pe pământ și vrem întâi în play-off.

Cred că discursul domnului Becali nouă nu ne-a făcut rău. Suporterii altor echipe au venit în favoarea noastră și au zis că ne susțin, pentru că știu foarte bine că noi nu ne ocupăm decât de fotbal.

Noi am adus 3 puncte coeficient pentru România (n.r. - victoria cu Olimpija Ljubljana a adus 1 punct la coeficient), pentru Ungaria nu am adus nici jumătate de punct. Toate punctele intră în contul României, noi jucăm pentru România și ar fi frumos ca lumea să înțeleagă acest lucru, sportul trebuie să unească, nu să dezbine”, a spus Laszlo Dioszegi, potrivit Sptfm.

Deja am ajuns o echipă mijlocie, însă nu dispunem de bani, sume uriașe, eu așa consider. Poate e și puțin inflamată situația cu vizita domnului permier Viktor Orban, care a venit pus și simplu la Tușnad, vine în fiecare an și e un lucru normal. 

Noi nu am negat niciodată că stadionul din Sf. Gheorghe și baza din Miercurea Ciuc sunt construite exclusiv din banii din Ungaria. Noi dacă eram sponsorizați de guvernul maghiar, nu aveam 6 milioane buget, aveam poate 60 de milioane de euro
- Laszlo Dioszegi, finanțator GSP

VIDEO Gigi Becali, după investițiile lui Viktor Orban în România: „Îi dau în cap! Pac! Pe Sepsi OSK o țin la ghilotină. E vai de capul lui!”

Citește și alte știri din fotbalul european:

VIDEO Antrenorul și directorul sportiv al unui club din Serie A au sărit la bătaie: „Când te duci la președinte fără să îmi spui, înseamnă că nu mă respecți” / „Du-te dracu', imbecilule!”

Mircea Lucescu, despre greșeala făcută de Jorge Jesus înainte de Fenerbahce - Dinamo Kiev: „Această presiune foarte mare s-a întors împotriva jucătorilor lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
Sqr.Q
Sqr.Q  •  10 August 2022, 05:41
Postat de Sqr.Q pe 28 Iulie 2022, 20:15

Pai daca esti STELIST , in mod NORMAL, ar TREBUI sa fii IMPOTRIVA echipei celui care a ***-O, pe aceea , de la STEAUA !!! Vezi desfiintarea si reinfiintarea pe alte coordonate, a clubului 6 consoane, ca sa fie aidoma "patronului" sau !

Verbul respectiv, pe care voi ca jurnalisti l-ati CENZURAT, a fost rostit in ACEASTA SPETA de : M.Dragomir, Balint, Piturca si HAGI !!! Asa ca mai cititi-va propria Gazeta !!! ......si apoi cenzurati-o cat veti voi !!!...Dar incepeti rogu-va, cu a voastra fituica !

Sqr.Q
Sqr.Q  •  10 August 2022, 05:28
Postat de steauaefcsb pe 28 Iulie 2022, 20:57

Dar impotriva generalilor care au distrus echipa si au furat peste 30 mil de dolari,ca apoi sa-l aduca pe Gigi in Ghencea,de ce sa nu fie? Ce sfaturi mai dati voi,tradatori din nastere!

Ti-as fi raspuns la IMERTINENTA dar se pare ca nu mereiti sa ti se raspunda CIVILIZAT ! Cand vei darui tu SANGE -la PROPRIU si la figurat ACESTUI Club de o importanta MAJORA in Istoria Sportului ROMANESC, asa cum am facut eu in cateva randuri , ai avea dreptul sa ridici ochii catre persoana mea si sa mi te adresezi, pe cand asa ...nici umbra dispretului MEU, nu o meriti, ca folosesti cuvinte ale caror intelesuri nici macar nu le banuiesti...

mihaly37
mihaly37  •  30 Iulie 2022, 20:14

Din cate tin minte , domnul gigi a vrut sa cumpere jucator roman de la sepsi si nu ungur . Si asta deoarece majoritar joaca jucatori romani la aceasta echipa , jucatori pe care echipe asa zise ultranationaliste iau refuzat . deci care e problema daca la aceasta echipa joaca multi jucatori care nu ar trebui sa lipseasca din echipa nationala- a romaniei.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează