FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Atenție, Rednic la butoane! După Linas Klimavicius, Poli Iași ar putea transfera încă un jucător de la Dinamo

Articol de - Publicat luni, 13 ianuarie 2020 12:16

DINAMO // Până acum, Mircea Rednic (57 de ani) a adus la Poli Iași doi jucători cu trecut dinamovist, fundașul Linas Klimavicius (30 de ani) și mijlocașul Răzvan Grădinaru, 24 de ani, fost junior al „câinilor”. 

Rednic că mai are nevoie de doi atacanţi, un mijlocaş central, un mijlocaş de bandă şi un fundaş stânga, „care vor veni direct în Antalya. Dintre aceştia, unul este român”. 

Unul dintre mijlocașii vizați este Brito (32 de ani), alt jucător al lui Dinamo, care a bifat doar un assist în cele 5 meciuri jucate pentru „câini”

Brito, un transfer cu probleme 

Roș-albii speră să scape de Brito, mijlocașul originar din Capul Verde care a dezamăgit după transferul în „Ștefan cel Mare”.  

Atenție, Rednic la butoane! După Linas Klimavicius, Poli Iași ar putea transfera încă un jucător de la Dinamo

Se caută o formulă pentru a se ajunge la un divorț, mai ales că șeptarul bucureștenilor este și un fotbalist bine plătit, aproximativ 10.000 de euro pe lună, la care se adaugă și bonusuri consistente. Iar până acum, jucătorul care a evoluat în cariera sa la Gil Vicente, Boavista, Maritimo și Xanthi nu a confirmat nici banii, nici așteptările.  

Transferul lui Brito la Dinamo a fost cu ghinion de la început, cu toate că a fost foarte dorit de către dinamoviști vara trecută. A sosit supraponderal spre finalul cantonamentului de la Marbella, a prins câteva antrenamente și un amical cu Kilmarnock (3-0), după care s-a accidentat. „Probleme musculare” care au durat aproape două luni fiindcă jucătorul a fost forțat.

Vezi și: 

DINAMO // Mircea Rednic nu iartă și îi atacă pe cei de la Dinamo: „Au plecat muierile și au rămas bărbații! Toți se dau dinamoviști până la bani”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
creeperno999
creeperno999  •  13 Ianuarie 2020, 22:47

Sa-l ia pe brito ca noua nu nea folosit la nimic

Vezi toate comentariile (1)
Comentează