FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV Budescu i-a enervat pe cei de la Sepsi: „La noi cuvântul e sfânt! Știți ce e deranjant?”

Attila Hadnagy (41 de ani), directorul general al lui Sepsi Sf. Ghoerghe, a fost surprins de faptul că mijlocașul Constantin Budescu (32 de ani) s-a răzgândit în ultima clipă și a ales-o pe FC Voluntari.
Attila Hadnagy (41 de ani), directorul general al lui Sepsi Sf. Ghoerghe, a fost surprins de faptul că mijlocașul Constantin Budescu (32 de ani) s-a răzgândit în ultima clipă și a ales-o pe FC Voluntari.

Articol de - Publicat marti, 18 ianuarie 2022 18:44 / Actualizat marti, 18 ianuarie 2022 19:30

Attila Hadnagy (41 de ani), directorul general al lui Sepsi Sf. Gheorghe, a fost surprins de faptul că mijlocașul Constantin Budescu (32 de ani) s-a răzgândit în ultima clipă și a ales-o pe FC Voluntari. 

Luni, Constantin Budescu își dăduse acordul să meargă la Sepsi. Laszlo Dioszegi, finanțatorul clubului covăsnean, aștepta ca astăzi să fie parafată înțelegerea, dar fostul fotbalist de la FCSB s-a răzgândit. 

Ladislau Boloni și FRF au căzut de acord asupra celor două clauze care blocau numirea! Ce mai așteaptă Burleanu
SELECȚIONER
Ladislau Boloni și FRF au căzut de acord asupra celor două clauze care blocau numirea! Ce mai așteaptă Burleanu

Budescu a preferat să lucreze cu Liviu Ciobotariu pentru a rămâne mai aproape de familie. Decizia nu le-a picat bine oficialilor lui Sepsi. 

EXCLUSIV Attila Hadnagy: „Budescu ne-a sunat pe noi!”

„Poate că e mai bine așa, ca el să meargă la Voluntari. Știti ce-i deranjant? Că el ne-a sunat, noi nici nu credeam că putem să ni-l permitem, de asta nu ne-am gândit la el. Apoi și-a dat OK-ul, iar la noi cuvântul e sfânt. 

Nu stăm să plângem, au mai fost și alții care trebuia să vină la noi, ca Vukusic, iar apoi ne-am bucurat că am economist niște bani. Poate e mai bine așa, Dumnezeu știe mai bine cum le rânduiește. Nu înțeleg de ce ne-a mai sunat dacă știa că-i departe de casă, cum zice el”, a spus Attila Hadnagy, directorul general al lui Sepsi, pentru GSP.ro. 

10.000 de euro/lunăar urma să încaseze Budescu la Voluntari, cât îi ofereau și Sepsi și FCU Craiova

VIDEO Roland Niczuly, cel mai vechi jucător din lotul lui Sepsi, despre proiectele de la Sfântu Gheorghe și ascensiunea clubului

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Încă o plecare la Dinamo! » Renunță la unul dintre fotbaliștii aflați pe lista neagră a lui Stoican + Două noi transferuri pentru „câini”

Al 4-lea transfer al iernii pentru Dan Petrescu » Neguț a semnat cu CFR Cluj

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
0005
0005  •  19 Ianuarie 2022, 14:43
Postat de kensan.gmm pe 19 Ianuarie 2022, 00:40

Daca la Voluntari nu se spala bani , atunci eu sunt calugar pe muntele Athos.

Voluntariul e si ea finatata de "cine trebuie" si acum isi scoate partea leului! Echipa de retrogradare si hop! se facu de play-off in jumatate de an! La fel ca fostul Aviator a lui Hagi!

0005
0005  •  19 Ianuarie 2022, 14:40
Postat de rav410wrc pe 18 Ianuarie 2022, 22:44

Doamnee, Sarmalutza asta e exemplu de fotbalist, nu jucator de fotbal, roman de dupa anii 2000 ... Plin de talent, si-a irosit, sau mai bine zis s-a irosit pe sine insusi din cauza lipsei crase de ambitie si pregatire! :( Iar acum, in ceasul al 13-lea a mai dat dovada si de o lipsa totala de profesionalism si s-a dus, sa se "afunde" in anonimat la voluntari, cea mai dubioasa echipa din L1 ... Mare pacat!! :((

Care talent? Ca doar romanii si arabii il vad talentat? Ca-ti da goluri din tribuna? Ala e talent? Dadeau altii cu minge grea din par de cal gol de la jumatatea terenului prin anii 70-80 dar asta cu minge mai usoara... Budescu e o facatura a presei din Romania la fel ca Alibec!

kensan.gmm
kensan.gmm  •  19 Ianuarie 2022, 00:40

Daca la Voluntari nu se spala bani , atunci eu sunt calugar pe muntele Athos.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează