FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI

FOTO Protest în timpul Supercupei dintre CFR Cluj și Sepsi: „Mafia fotbalului!” + scandarea prin care fanii covăsneni au încins spiritele

Aproximativ 8.000 de spectatori asistă la Supercupa României dintre CFR Cluj și Sepsi Sf. Gheorghe. Fanii arădeni au continuat disputa cu Alexandru Meszar și Gheorghe Falcă, ingorând schimbul de replici între ultrașii covăseneni și cei clujeni. +14   FOTO
Aproximativ 8.000 de spectatori asistă la Supercupa României dintre CFR Cluj și Sepsi Sf. Gheorghe. Fanii arădeni au continuat disputa cu Alexandru Meszar și Gheorghe Falcă, ingorând schimbul de replici între ultrașii covăseneni și cei clujeni.

Articol de - Publicat sambata, 09 iulie 2022 21:31 / Actualizat sambata, 09 iulie 2022 21:54

Aproximativ 8.000 de spectatori asistă la Supercupa României dintre CFR Cluj și Sepsi Sf. Gheorghe. Fanii arădeni au continuat disputa cu Alexandru Meszar și Gheorghe Falcă, ingorând schimbul de replici între ultrașii covăsneni și cei clujeni. 

Galeria celor de la Sepsi, aproximativ 800 de persoane grupate într-una dintre peluze, a scandat „Ria, Ria, Hungaria" în debutul înfruntării de la Arad. Fanii neutri prezenți pe arena „Francisc Neuman” au acoperit cântecul cu un cor de fluierături. 

CFR - Sepsi sau Oțelul - FCSB? Spectatorii au decis: diferența e mare!
CFR vs. FCSB
CFR - Sepsi sau Oțelul - FCSB? Spectatorii au decis: diferența e mare!

Arădenii nu au răspuns nici în momentul în care susținătorii lui CFR Cluj au strigat „România, România!”. Localnicii au preferat să scandeze numele echipei favorite, UTA. 

Falcă și Meszar, contestați la Arad

În schimb, suporterii arădeni au continuat conflictul cu oamenii din conducere. Au afișat un mesaj de mari dimensiuni cu textul: „Mafia fotbalului arădean”. 

În imagine apăreau Alexandru Meszar, cel care conduce clubul prin interpuși, și Gheorghe Falcă, fostul primar din Arad, actualmente europarlamentar.

+10 FOTO

Suporterii consideră că are o influenta majoră la încetarea negocierilor dintre club și cei patru investitori care vor să preia UTA.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Hagi a răbufnit la adresa lui Panduru: „Ai uitat asta, «Pandurelu'»? Ce vină am eu?”

FRF a reacționat după decizia Ministerului Sportului: „Ne aflăm în imposibilitatea de a aplica actul” » Forul lui Burleanu cere lămuriri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează