FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Hagi a răbufnit la adresa lui Panduru: „Ai uitat asta, «Pandurelu'»? Ce vină am eu?”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iulie 2022 15:27 / Actualizat sambata, 09 iulie 2022 17:41

Gică Hagi i-a răspuns vehement lui Basarab Panduru, după ce acesta a spus că Farul nu mai produce jucători tineri de valoare.

În cadrul conferinței ce a avut loc după amicalul cu CSA Steaua, 1-1, Gică Hagi l-a contrazis pe Basarab Panduru, care consideră că echipa lui Gică Hagi nu mai are jucători care ar putea fi vânduți cu 1 milion de euro.

„Regele” a explicat de ce nu mai poate vinde jucători ca în trecut și spune că academia sa încă produce jucători de valoare.

Gică Hagi, conferinţă-maraton despre lipsa banilor: „Eu am luat-o cu colacul acum. Sunt în mare” + Ce salariu a avut în sezonul precedent: „Eu muncesc, tot eu plătesc. Am intrat în groapă”
FARUL
Gică Hagi, conferinţă-maraton despre lipsa banilor: „Eu am luat-o cu colacul acum. Sunt în mare” + Ce salariu a avut în sezonul precedent: „Eu muncesc, tot eu plătesc. Am intrat în groapă”

Gică Hagi iese la atac: „«Pandurelu'», încă producem jucători”

„Noi încă producem. Noi nu vorbim, noi producem. Noi scoatem până la un anumit nivel și trebuie să vindem. Trebuie să vindem! 100%. Și piața știe asta. O știu toți. Când vinzi, te slăbești.

A venit și pandemia. «Pandurelu'», a venit pandemia, tată. Tu uiți că a venit pandemia? Ce vrei să vândă Hagi de 2-3 milioane? Ia treceți și voi la muncă și vedeți!  Să se uite că am produs. A uitat de ei.

Ce face Sali?! «Pandurelu'», sunt eu de vină că nu-l bagă ăia (n.r. la națională)? Cu mine a jucat. Te-ai uitat că a jucat? Cu mine a jucat în play-out. A jucat un copil de 16 ani. N-a dispărut, domnule Panduru. El a jucat la Farul. A fost pe teren. 

Că nu-l bagă ceilalți... Păi, mă duc să le fac echipa? Sunt eu de vină că a fost luat la lotul național și nu-l mai bagă? 

Să le fie rușine celor care au făcut asta. Copilul are 16 ani și îi e greu să înțeleagă că într-o zi a ajuns acolo și după e rezervă la U17. Așa ceva... Dar asta facem. Și după spunem că are probleme? 

Așa că, «Pandurelu'», eu am făcut. Valoarea e cât e piața. Nu eu fac valoarea. Ca să văd ca înainte, trebuie să ies campion. 

Eu am făcut o echipă de la zero și am 34 de titluri la seniori și juniori. Asta înseamnă muncă bine făcută. Ce club are 34 de trofee în 10 ani?”, a spus Hagi la conferința de presă.

Ce a declarat Basarab Panduru

Mai are vreun tânăr în momentul ăsta pe care să vină cineva să dea un milion de euro? Radaslavescu probabil, dar nu acum, e mic, are 17-18 ani, are calitate, pare că poate să facă ceva. În rest, Pitu ne tot ameninţa.

Sali nici nu a apărut, nu că a dispărut. Prima dată trebuia să apară, nu să dispară. Te duci la naţională şi apoi vii la U19 şi nu eşti nimic, nici nu joci. Și la U17 a fost rezervă? Şi la ăia e rezervă? Atunci e bine

- Basarab Panduru, la Orange Sport

VIDEO Cum conduce Gică Hagi academia: „Își dădea pantoful jos și ne arăta cum să lovim mingea”

Citește și: 

Novak nu se lasă! Controversatul ordin al Ministerului Sportului a fost publicat în Monitorul Oficial » Ce scrie în act + De când intră în vigoare

Un alt Dobrin joacă în tricoul lui FC Argeș! Povestea speranței de 19 ani: „E talentat, o să ajungă fotbalist”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
DavidAlexandre
DavidAlexandre  •  11 Iulie 2022, 03:04

Nica Basarab Panduru lasă-ne tată, ca ai ajuns la Benfica știm noi pe ce filiera, ai uitat de plantonul care l-ai luat de la Jaire, o bucata ți-a dat și te-ai întors cu rotile în sus....

alexiosas
alexiosas  •  10 Iulie 2022, 10:23
Postat de alcomga pe 09 Iulie 2022, 17:38

Nimeni nu are curaj sa-i spuna in fata de ce si-a facut academie: sa-si faca copilul ''fotbalist''!

respect...exact asta zic si eu de ani de zile,s-a vazut pe fata la readucerea printului din Italia,toata echipa juca pentru junior,necontand altcineva si dupa plecarea printului a urmat potopul

gigimarga2
gigimarga2  •  10 Iulie 2022, 06:22

Este de respectat efortul lui Hagi , pasiunea sa si faptul ca asumandu si riscul de a investi banii castigati in fotbal cu atat efort . Toata stima si admiratia pentru aceste lucruri . Dar REALITATEA DIN PIATA ESTE CEA CARE REZULTA DIN STATISTICI IAR ASTA ESTE INCONTESTABIL. NU A REUSIT SA VANSA NICI UN JUCATOR LA UN NIVEL DE TOP EUROPEAN LOGIC TRAGI CONCLUZIA CA NU SE PRICEPE Coroborat si cu modul in care presteaza in fata camerelor de luat vederi unde debiteaza ineptii cat China in mod constant ca s-a umplut You Tub ul e clar ca esțe ( ca si Becali ) cel mai aprig dusman al propriului sau bussines. In perspectiva , noroc cu Ianis ca nu i seamana caci ala micu desi nu l da talentul afara din casa macar are proprietatea cuvintelor . Macar , Viitorul are viitor caci prezentul e subtire.Panduru îi bate saua dar iapa vad ca nu pricepe nimic

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close