FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI SFÂNTU GHEORGHE

Informația CRUCIALĂ în privința cazului de dopaj al lui Cosmin Matei » Se apără ca Simona Halep

Cosmin Matei
Cosmin Matei

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2024 00:21 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2024 00:26

Attila Hadnagy, directorul general al grupării Sepsi OSK, a comunicat că echipa sa speră ca mijlocașul ofensiv Cosmin Matei (32 de ani) să scape doar cu un avertisment, după ce a fost depistat pozitiv cu substanța 5-metilhexan-2-amină.

Oficialul covăsnenilor a explicat că suplimentul pe care l-a luat Matei a fost contaminat, concluzie rezultată în urma testelor efectuate asupra suplimentului, ceea ce demonstrează că jucătorul nu a avut vreo intenție de a trișa.

Dan Șucu a răbufnit după umilința Rapidului cu CFR: „Prea mulți băieți de treabă în club” + Cum a răspuns dacă-l demite pe Bergodi
Rapid
Dan Șucu a răbufnit după umilința Rapidului cu CFR: „Prea mulți băieți de treabă în club” + Cum a răspuns dacă-l demite pe Bergodi

Attila Hadnagy, optimist în cazul lui Cosmin Matei

„Cosmin și avocatul său au trimis suplimentul luat în Ungaria pentru teste. Pe etichetă nu era menționat absolut nimic din substanța găsită pozitiv în corpul lui Cosmin.

Testele arată că acel supliment este contaminat. Matei va trimite rezultatele acestor teste mai departe și ne așteptăm să iasă, probabil, cu un avertisment. E clar că nu a fost ceva voit”, a declarat Hadnagy, conform hotnews.ro.

Raul Rusescu, despre cel mai recent caz de dopaj din Superliga: „L-ar putea costa cariera!”

Raul Rusescu a comentat, în direct la GSP Live, cazul de dopaj de la Sepsi, cu mijlocașul Cosmin Matei în prim-plan. „O greșeală care îl poate costa cariera”, e de părere expertul GSP Live.

Cosmin Matei a fost depistat pozitiv la o probă de urină, imediat după eșecul suferit de Sepsi cu Universitatea Craiova (1-3), pe 4 februarie 2024. E vorba despre substanța 5-metilhexan-2-amină. Cel puțin până la anchetarea și soluționarea cazului, Matei este liber să joace, deoarece ANAD consideră că „un caz care implică o substanță specifică se presupune că nu este intenționat”.

„Vestea a fost o surpriză neplăcută. A venit de nicăieri. Din păcate pentru Matei, a încălcat regulamentul, dar nu intenționat. Înseamnă că a fost o greșeală. O greșeală care nu trebuie să se întâmple însă, mai ales la nivelul ăsta.

Eu nu cred că nu a vorbit cu medicul echipei înainte să ia acele pastile. Dacă nu a vorbit, înseamnă prostie. Dacă a vorbit și medicul echipei i-a recomandat acele pastile cu probleme, este mult mai grav.

E o greșeală care-l poate costa cariera. Înțeleg că poate sta până la 8-9 luni, dacă va fi găsit vinovat”, a spus Rusescu, la GSP Live.

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Raul Rusescu: „E o greșeală care pe Cosmin Matei îl poate costa cariera”

Citește și:

„Băieții” din Giulești și bărbații din Gruia
EDITORIAL
„Băieții” din Giulești și bărbații din Gruia
Șase rapidiști de nota DOI și un jucător de 9 după 1-4 cu CFR Cluj: „Semnal pentru Edi Iordănescu”
RAPID - CFR CLUJ 1-4
Șase rapidiști de nota DOI și un jucător de 9 după 1-4 cu CFR Cluj: „Semnal pentru Edi Iordănescu”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
dragan
dragan  •  07 Aprilie 2024, 11:25

singura informatie- cruciala, eventual, doar pentru colegii tai-e faptul ca esti platit pentru aberatiile insiruite de tine, pe site-ul gsp! citindu-te, incep sa-l regret pe geambasu, ori asta inseamna sa-mi tai DECIT o mina!

antishtoia
antishtoia  •  07 Aprilie 2024, 09:55

Ce il califica pe Rusescu sa isi dea cu parerea? Ce are de castigar GSP din a-l promova pe butoiasul de la Urziceni?

mvm1955
mvm1955  •  07 Aprilie 2024, 08:14

mai bine scapati de dopat !!!!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează