FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Clubul din Superliga l-a reclamat pe Istvan Kovacs: „Am făcut sesizare. Ne-a furat”

Attila Hadnagy, directorul general al lui Sepsi
Attila Hadnagy, directorul general al lui Sepsi

Articol de - Publicat miercuri, 21 februarie 2024 21:28 / Actualizat miercuri, 21 februarie 2024 22:45

Directorul general al lui Sepsi, Attila Hadnagy, a dezvăluit că, după meciul pierdut în fața Universității Craiova (1-3), a depus o plângere la CCA împotriva arbitrului Istvan Kovacs. GSP.RO l-a notat atunci pe „centralul” din Carei cu 1.

Sepsi nu uită și nu iartă. Dezavantajat de deciziile lui Istvan Kovacs în meciul cu Universitatea Craiova (1-3), clubul din Sfântu Gheorghe i-a făcut plângere la CCA „centralului” din Carei.

Cum a fost adus Kopic la Dinamo: „Nicolescu voia un român!” » Amenințarea care a schimbat tot: „Dacă nu vine, nu mai dăm bani!”
Dinamo
Cum a fost adus Kopic la Dinamo: „Nicolescu voia un român!” » Amenințarea care a schimbat tot: „Dacă nu vine, nu mai dăm bani!”

Ce spune directorul general de la Sepsi, Attila Hadnagy

„Am trimis o hârtie după meciul cu Craiova, am fost furați ca în codru în acel meci de domnul Istvan Kovacs. Am făcut sesizare, am primit răspuns că se vor uita după faze, dar atât.

Am rămas cu... am văzut că nu a fost delegat în etapa trecută, dar cred că nu va arbitra nici etapa aceasta. Poate pentru asta a primit un bonus, să arbitreze în Champions League, după meciul nostru cu Craiova”, a fost citat Attila Hadnagy, directorul general al covăsnenilor, de sport.ro.

Hadnagy face trimitere la faptul că Istvan Kovacs a fost delegat, marți, la Inter - Atletico Madrid (1-0), meci contând pentru prima manșă a „optimilor” Ligii Campionilor.

Istvan Kovacs, 6 decizii greșite în Sepsi - Universitatea Craiova 1-3

„Centralul” din Carei a făcut praf meciul Sepsi - Universitatea Craiova (1-3), disputat pe 4 februarie, în Superliga, cu 6 decizii greșite, dintre care cinci împotriva amfitrionilor.

Cele mai grave, două penalty-uri refuzate covăsnenilor în prima repriză. De asemenea, i-a iertat pe oltenii Raul Silva și Alex Mitriță de eliminare. Gazeta Sporturilor i-a dat atunci nota 1 lui Kovacs. Cea mai mică acordată vreodată unui arbitru la un meci de Liga 1.

Attila Hadnagy pentru GSP.RO: „Înseamnă că noi suntem proști?!”

„Domnul Kovacs a fost depășit total de acest meci! Nu știu cine-l vede pe domnul Kovacs în Europa, dar toți conducătorii, în toate meciurile în care arbitrează el, vorbesc rău despre el.

Înseamnă că noi suntem proști? Cine-l vede un arbitru bun? Sincer, nu știu. Mie mi se pare un arbitru slab, care nu merită să arbitreze în Liga 1!”, declara atunci Hadnagy, la cald, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

VIDEO. Problemă de comunicare la Sepsi? Iosif Rotariu, despre regresul de la Sf. Gheorghe: „Nu cred că Storck are metode pe care antrenorii din România să nu le aibă”

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

Informații de la sursă despre Radu Drăgușin: „A fost observată treaba asta”

Medicii nu-l lasă pe Dorinel Munteanu să iasă din casă! Diagnostic complicat pentru antrenorul Oțelului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  01 Martie 2024, 00:37
Postat de mehigh_ms pe 23 Februarie 2024, 09:02

pt cultura ta generala.. Istvan se traduce Stefan!

Merci; asta ca sa vezi cat de mult imi pasa de anumite culturi...

mehigh_ms
mehigh_ms  •  23 Februarie 2024, 09:02
Postat de Unomfoartesimplu pe 22 Februarie 2024, 04:55

Corect! Nu conteaza ca-i etnic din "zona" lor! Cand esti incompetent, e una, dar cand esti rau intentional e alta... "Istvan" adica Ion "al lor" care ar trebui sa-l cheme Ion Covaci, e o mizerie umana.A distrus vieti si cariere pentru ca i-a facut lui placere... Acum are ceva cu conationalii lui din Sf. Gheorghe. Mergeti cu el prin tribunale pana la TAS si scoteti-l din meseria asta!

pt cultura ta generala.. Istvan se traduce Stefan!

doritor
doritor  •  22 Februarie 2024, 13:19

De Farul de ce nu ziceti nimic? ***. Dupa parerea mea la meciul cu Cv. doua greseli au fost cu adevarat. Gol valabil la Silva linii trasate prost pentru ca Silva nu astepta cu piciorul cu care a dat gol si care da ofsaidul ridicat cand mingea porneste din centrare si 11 m facut de pustiul Craiovei. Deci cate una de fiecare. Restul povesti la suparare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close