FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Au bătut palma! FCSB va juca meciurile din cupele europene la Târgu Jiu » Primarul insistă pe lângă Becali: „Steaua să joace și în campionat aici”

Stadion Târgiu Jiu
Stadion Târgiu Jiu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 aprilie 2019 17:29

Valeriu Argăseală, președintele celor de la FCSB, și primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, au bătut palma pentru ca formația lui Gigi Becali să joace partidele din cupele europene pe noul stadion din Târgu Jiu.

„Astăzi am avut o întâlnire cu domnul Valeriu Argăseală, președintele clubului Steaua, cu întreaga conducere a clubului, și cu directorul companiei naționale de investiții, domnul Cefalan.

Avem garanția în acest moment, și o spun în premieră, că investița este finalizată până la sfârșitul lunii mai, urmând ca apoi să ne întâlnim cu reprezentanții FRF, cei ai LPF și cei ai clubului Steaua pentru a putea discuta deja despre partea de omologare pentru competițiile europene. Sunt deciși să vină aici”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu conform Radiotargujiu

FCSB la Târgu Jiu și în Liga 1

„După discuția de astăzi a rămas ca domnul Argăseală să poarte o discuție cu domnul Gigi Becali și să aibă în vedere aducerea echipei Steaua și pentru meciurile din campionat la Târgu Jiu”, a adăugat Marcel Romanescu. 

Construcția stadionului din Târgu Jiu a costat 27 de milioane de euro. Arena trebuia să fie gata în noiembrie 2018, dar lucrările au întârziat.

Forțați să se mute

Național Arena va găzdui concertele lui Ed Sheeran (3 iulie) și Metallica (14 august), iar pregătirile vor începe încă din luna iulie. Gazonul va fi mai mult ca sigur distrus de cele două evenimente fix în perioada în care „roș-albaștrii” vor evolua în preliminariile europene. FCSB va juca în preliminarii între 9 iunie și 29 august, când sunt programate cele patru tururi.

Situația se va repeta și 2020, când stadionul va fi închis începând cu luna martie. Arena trebuie pregătită pentru meciurile pe care le va găzdui la Euro 2020. Astfel, FCSB va fi nevoită să își caute „casă” exact în cel mai important moment al sezonului, play-off-ul pentru titlu.

12.500
de locuri va avea noul stadion din Târgu Jiu

Vezi și:

Cornel Dinu, după aprobarea PUZ-ului pentru stadionul lui Dinamo: „E o greșeală să se facă acolo! Sunt interese imobiliare”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (58)
rjka
rjka  •  25 Aprilie 2019, 09:48

Nu va mai îmbătați cu apa rece , Steaua înseamnă CSA , Acolo sa născut in ghencea și acolo e și-a acum Steaua , fcsb este un club murdar din roate punctele de vedere de la patron pana la becalioti samantari care al *** meci de meci ca doar Petru jiji vin la stadioane *** .!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.f
andrei.f  •  25 Aprilie 2019, 05:58

Totusi, greu va fi egalata performanta cfr de a fi eliminata de o echipa din luxemburg!

rocky2
rocky2  •  25 Aprilie 2019, 01:57

Sa-si ia autocarul ala chicios, cu cruce de mort pe el si sa plece de tot! Sa nu uite cortul!

Vezi toate comentariile (58)
Comentează