FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Au luat ”Sensei”-ul Stelei » Florentin Marinescu este noul preparator fizic de la Dinamo

Marinescu a contribuit decisiv la succesul Stelei în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986
Marinescu a contribuit decisiv la succesul Stelei în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 07 mai 2012 20:24

Exact pe 7 mai, Dinamo şi-a mai adus un preparator fizic, tocmai pe Florentin Marinescu, omul care a contribuit serios la succesul roş-albaştrilor de la Sevilla ”86.

"Cîinii" l-au angajat de ieri la echipă şi pe Florentin Marinescu, 60 de ani, preparatorul fizic al Stelei în 1986, cînd roş-albaştrii au cucerit Cupa Campionilor Europeni. Tocmai la 26 de ani de la eveniment. Cel poreclit "Sensei" a făcut deplasarea cu echipa la Sibiu, va ajuta la revigorarea jucătorilor, mai ales după ce a fost acuzată pregătirea de iarnă ca fiind defectuoasă.

Marinescu este cel de-al 4-lea preparator al dinamoviştilor, după Constantin "Sensei" Niculae, Bebe Alexe şi Umberto Ruggiero. "Acum mai trebuie doar să stăm în picioare!", s-au amuzat jucătorii, acuzaţi nu doar de "blaturi", ci şi de faptul că nu sînt pregătiţi fizic.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
creve
creve  •  08 Mai 2012, 12:44

Chiar ieri mă uitam la Replay pe TVR 1 la meciul România-Italia din 83 și alergau românii în minutul 90 zici că era minutul 1.

ortega
ortega  •  08 Mai 2012, 12:19

L-a criticat Scuipatorul pe judoka Niculae , imediat s-au facut pres militienii ... Dar (minte se militian) au pus tot un ciudat de la arte martiale ...Gholbanii spune-le ba tzaranoiule ca tu ai insinuat sa puna unul de fotbal , ca-s incuiati rau ...

terminatorul2
terminatorul2  •  08 Mai 2012, 06:08

Rupele muschiuletii la cătei , inainte de meciul cu noi !! : )))))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează