FOTBAL  »  Superliga  »  FC HERMANNSTADT

EXCLUSIV Au perfectat revenirea de impact în Superligă: salariu de 6.500 de euro pe lună!

Raul Opruț a revenit la Hermannstadt
Raul Opruț a revenit la Hermannstadt

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2024 16:38 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 19:13

Întoarcerea lui Raul Opruț la Hermannstadt a fost perfectată azi dimineață. Sibienii îi vor plăti fundașului 6.500 de euro lunar, din informațiile Gazetei Sporturilor. 

Marius Măldărășanu avea mare nevoie de un fundaș stânga, iar conducerea lui FC Hermannstadt a rezolvat în această dimineață problema.

Raul Opruț vine împrumut, până la vară

Raul Opruț a revenit la clubul sibian, cu acte în regulă! Acordul cu Kortrijk, gruparea belgiană căreia îl vânduse vara trecută, presupune un împrumut până la 1 iulie 2024.

Imagini brutale surprinse de GSP în Antalya! Cum arată acum piciorul lui Dragoș Iancu, la aproape 4 luni de la teribila accidentare
HERMANNSTADT
Imagini brutale surprinse de GSP în Antalya! Cum arată acum piciorul lui Dragoș Iancu, la aproape 4 luni de la teribila accidentare

Din informațiile Gazetei Sporturilor, jucătorul în vârstă de 26 de ani va încasa la Hermannstadt un salariu de 6.500 de euro lunar, restul până la 12.000, cât are la Kortrijk, urmând să fie achitat de flamanzi.

Opruț a jucat luni dimineață, la 2-4 cu Winterthur

Opruț a și jucat în această dimineață, pentru gruparea din Superliga, în amicalul din Antalya cu FC Winterthur, scor 2-4. El a fost înlocuit la pauză.

Transferul lui Opruț este profitabil nu doar pentru Hermannstadt, care avea o problemă pe flancul stâng al apărării, ci și pentru jucător. În campionatul belgian, el nu s-a acomodat deocamdată și a jucat foarte puțin.

Raul Opruț nu s-a acomodat în Belgia și l-a costat naționala

A fost utilizat în doar 3 partide în Jupiler Pro League, per total 130 de minute, iar de alte trei ori a fost pe banca de rezerve. În Cupă, în schimb, n-a bifat nici măcar un minut.

Din cauza problemelor de la club, nici selecționerul Edi Iordănescu nu l-a mai chemat la lotul național. La reprezentativa României, Opruț a debutat în noiembrie 2022, în amicalul cu Slovenia (1-2), iar 3 zile mai târziu a jucat și-n testul din Moldova (5-0).

Apoi, în martie 2023, a luat loc pe bancă în meciul din preliminariile Euro 2024, cu Andorra (2-0), pentru ca apoi să fie integralist la 2-1 cu Belarus. Meciul din 28 martie 2023 a fost ultima sa apariție la națională.

VIDEO Dragoș Iancu, detalii despre accidentare: "Încă nu mă bag la jocuri cu contact, dar ușor, ușor sper să revin"

Mai puteți citi:

Cel mai ciudat transfer al sezonului în Liga 1 » CFR Cluj a făcut anunțul oficial! Nu a mai jucat din 2022!

Coadă pentru „perla” lui Valeriu Iftime! Dorit și de 4 echipe care vor în play-off, și de două din străinătate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ccc23
ccc23  •  08 Ianuarie 2024, 20:48

aici e bine..post caldut si sigur…salariut bunicel…ce ii trebuie la baiat strainatate..si asa cam dau toti cu mucii in fasole pe afara, de buni ce sunt ..asta e unul din ei..

steaua.libera
steaua.libera  •  08 Ianuarie 2024, 18:51

Am facut o socoteala si e al 311-lea jucator care se intoarce in RO in mai putin de un an

Vezi toate comentariile (2)
Comentează