FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV Coadă pentru „perla” lui Valeriu Iftime! Dorit și de 4 echipe care vor în play-off, și de două din străinătate

Victor Dican/ foto Imago Images
Victor Dican/ foto Imago Images

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2024 15:56 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 18:37

Victor Dican, 23 de ani, este monitorizat și dorit de mai multe echipe din Liga 1 care au aspirații la top 6, Farul, U Cluj, Petrolul și Hermannstadt, plus o grupare din Ungaria și o alta din Polonia.

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superliga

În ultimii ani, FC Botoșani și-a creat un renume de club care aduce sau crește jucători în nordul Moldovei, apoi îi vinde pe bani frumoși granzilor din Liga 1. Sau în străinătate. Chiar dacă este ultima în clasamentul campionatului, FC Botoșani nu și-a pierdut renumele de echipă ce produce calitate.

Măcar unul din trei! Dinamo caută să-și revină după mai multe refuzuri în mercato. New entry pe lista „câinilor”, de grupele Conference League!
DINAMO
Măcar unul din trei! Dinamo caută să-și revină după mai multe refuzuri în mercato. New entry pe lista „câinilor”, de grupele Conference League!

Căpitanul echipei, Victor Dican, 23 de ani, este din nou în centrul atenției, în mercato, fiind pe "radarul" unor formații din Liga 1, mult mai bine clasate decât FC Botoșani, dar și în străinătate.

Concret, sunt patru cluburi din zona de play-off a Ligii 1 care sunt interesate de mijlocașul central care poate evolua și ca stoper. În plus, un club din Ungaria și unul din Polonia monitorizează posibilitatea de a-l achiziționa pe Dican.

Echipele stau la pândă să vadă care va fi soarta Botoșaniului

Majoritatea cluburilor au fost interesate și în mercato de vară, în 2023, doar că Valeriu Iftime nu a fost convins să-și cedeze "perla". Conform informațiilor GSP.ro, din România, sunt patru formații interesate de fotbalist, Farul, U Cluj, Hermannstadt și Petrolul.

Botoșaniul l-a achiziționat pe Dican tocmai de la U Cluj, în ianuarie 2022, pentru 100.000 de euro, la care se adaugă diverse bonusuri. Toate formațiile au tatonat terenul pentru a afla în ce condiții ar putea să-l cumpere pe căpitanul Botoșaniului. "Toate ar vrea să ofere un procent cât mai mare, la revânzare, și o sumă modică", au transmis sursele GSP.

23de meciuri, 2 goluri și un assist a adunat Dican pentru Botoșani în actuala ediție

Valeriu Iftime încă mai crede în salvarea de la retrogradare, nu ar agrea despărțirea acum de Dican, decât pentru o sumă de nerefuzat. Ceea ce nu a fost cazul până acum, cu toate că echipele interesate insistă cu diverse propuneri.

"Deocamdată, niciuna dintre echipe nu a făcut o ofertă scrisă, așteptând să vadă ce se mai întâmplă la Botoșani", au mai transmis sursele GSP.

VIDEO. Primul mesaj al lui Roger în tricoul lui U Cluj: „Sper că, împreună, le putem arăta celorlalți ce putem pe teren”

Citește și alte știri:

Adrian Mutu #45, la ceas aniversar: „Am rămas cu mari prietenii, dar și cu trădări” + Faza pe care nu poate s-o uite și vrea să o retrăiască: „Buffon a avut noroc”

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA „Grădina Toleranței” într-o lume nebună, nebună, nebună! O biserică, o moschee și o sinagogă în aceeași curte: cine a făcut nunta aici

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
mirstelistu
mirstelistu  •  09 Ianuarie 2024, 15:35

Ce perla mai nene si ce coada visezi, chiar nu ganditi cand debitati asemenea titluri

bavaria
bavaria  •  08 Ianuarie 2024, 18:23

coada pt "perla"... mai apostol,oare cum te rabda pamantul sa respiri cand tu ne minti in halul asta??? deci asa coada este pentru perla, incat nimeni nu doreste sa-l cumpere decat cu 10( zece) euro,dar e coada ,in opinia lui apostol cica. lasa-te ma de slujba asta ca nu-i de tine

valentindragobete
valentindragobete  •  08 Ianuarie 2024, 17:52

Cat de ... dus trebuie sa fii că să-ți treacă prin neuron un astfel de titlu ? Auzi, coadă !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close