FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Poli Iași a lămurit situația lui Flavius Stoican într-un comunicat oficial » Au pus batista pe țambal!

Articol de - Publicat luni, 13 mai 2019 19:26

Afirmațiile făcute de primarul Mihai Chirica în interviul acordat săptămâna trecută Gazetei, din care reiese că ieșenii trebuiau să-l demită mai demult, l-au deranjat pe Flavius Stoican, antrenorul lui Poli Iași.

Antrenorul moldavilor și-a trimis secundul la conferința de presă premergătoare meciului de mâine cu Gazul, iar astăzi n-a făcut deplasarea cu echipa la Botoșani.

Însoțit de președintele Adrian Ambrosie, el i-a făcut o vizită lui Chirica la birou, unde a primit asigurări că va rămâne în funcție cel puțin până la finalul sezonului.

Primăria a și emis ulterior un comunicat în care, printre altele, primarul felicită echipa "pentru rezultatele bune din ultimele două etape".

Iată întreg comunicatul emis de Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Iași:

„În cursul zilei de astăzi, 13 mai, în cadrul unei întâlniri organizate la sediul Primăriei Municipiului Iași, primarul Mihai Chirica, președintele executiv al CSM Politehnica Iași, Adrian Ambrosie, și antrenorul Flavius Stoican au trecut în revistă situația de la echipa de fotbal.

Edilul-șef și oficialii clubului au discutat despre evoluția echipei în play-out, primarul felicitând conducerea clubului și jucătorii pentru rezultatele bune din ultimele două etape. În opinia primarului Mihai Chirica, deși clubul a trecut în acest an prin câteva momente destul de dificile, conducerea Politehnicii Iași a dovedit că poate face performanță. Prin urmare, până la finalul acestui sezon, dar și în perspectiva următorului campionat nu se pune problema vreunei schimbări în staff-ul de conducere. De asemenea, Primăria Municipiului Iași va continua să finanțeze echipa potrivit cadrului legal național și european și fără a pune în pericol bugetul local.

Potrivit președintelui executiv Adrian Ambrosie, rezultatele lăudabile ale Politehnicii Iași din ultimul timp s-au datorat unei comunicări tot mai bune dintre antrenor și jucători.

La rândul său, antrenorul Flavius Stoican a declarat că, deși condițiile tehnice și financiare de la club nu sunt la nivelul unei echipe de pe podium, pregătirea fiecărui meci din campionat și din cupă s-a făcut cu maximă responsabilitate și seriozitate, astfel încât este satisfăcut să își continue munca la Iași.

La finalul întâlnirii, primarul Mihai Chirica a transmis felicitările sale campioanei CFR Cluj-Napoca, care a devenit pentru a cincea oară cea mai bună echipă de fotbal din România”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează