FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

Au rămas doar 3 în lupta pentru evitarea retrogradării directe » Programul din finalul play-out-ului + clasamentul

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 13 mai 2023 21:29 / Actualizat sambata, 13 mai 2023 21:29

U Cluj a învins-o pe Chindia, scor 2-0, și a lăsat o singură enigmă în play-out-ul Ligii 1. Chindia, UTA și FC Argeș luptă să evite poziția care duce direct în „B”.

Dacă în play-off se dau bătălii palpitante, atât pentru titlu, cât și pentru locurile de Conference League, în play-out lucrurile au început să se așeze. 

„Cutremur” după ultima umilință și ratarea promovării în Liga 1 » Antrenor demis și toate contractele jucătorilor reziliate: „Refacem din temelii”
REFORMĂ
„Cutremur” după ultima umilință și ratarea promovării în Liga 1 » Antrenor demis și toate contractele jucătorilor reziliate: „Refacem din temelii”

Participantele la barajul pentru Conference League au fost deja stabilite, FCU Craiova și FC Voluntari. Petrolul, Hermannstadt, U Cluj și FC Botoșani sunt sigure de prezența în Liga 1 și sezonul viitor, iar CS Mioveni este deja retrogradată. O singură necunoscută a rămas: cine va ocupa penultima poziție și va lua calea ligii secunde?

UTA, Chindia și FC Argeș fug de retrogradarea directă

Din cauza eșecului suferit la Cluj, Chindia nu mai este la mâna ei. Are meci în ultima rundă acasă, contra lui FC Voluntari.

UTA are un punct în plus față de FC Argeș și două partide rămase: în deplasare cu „lanterna roșie” CS Mioveni și acasă cu FCU Craiova.

FC Argeș, formația care ocupă provizoriu locul retrogradabil, cu un punct sub Chindia și UTA, mai are de jucat cu FCU Craiova, în deplasare, și acasă cu Petrolul.

În cazul unei egalități de puncte la final, Chindia are avantaj în fața ambelor contracandidate. Principalul criteriu de departajare este numărul de puncte din sezonul regular.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Anunță declinul echipei din play-off: „Am înțeles că scad investițiile, va juca în play-out și se va bate la retrogradare”

Titular după 7 luni în Craiova - Farul + Detaliu uluitor despre rezervele lui Hagi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
chibit
chibit  •  14 Mai 2023, 07:04

Am spus inainte de prima etapa a Chindia va termina pe ultimul loc, am gresit va termina pe penultimul. Din pacate.

chibit
chibit  •  14 Mai 2023, 07:03

Am spus inainte de prima etapa a Chindia va termina pe ultimul loc, am gresit va termina pe penultimul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează