FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Anunță declinul echipei din play-off: „Am înțeles că scad investițiile, va juca în play-out și se va bate la retrogradare”

Rapid - Sepsi/ foto: Raed Krishan (GSP)
Rapid - Sepsi/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat sambata, 13 mai 2023 17:24 / Actualizat sambata, 13 mai 2023 17:50

Răzvan Pleșca, fost portar la Gaz Metan Mediaș, susține că are informații conform cărora vor scădea investițiile la Sepsi, din sezonul viitor, iar covăsnenii se vor bate la retrogradare.

Echipa din Sf. Gheorghe a reușit calificarea în play-off în actuala stagiune, acolo unde ocupă locul 6. În plus, Sepsi s-a calificat și în a doua finală consecutivă în Cupa României. Acolo, va da peste U Cluj, pe 24 mai.

„Cutremur” după ultima umilință și ratarea promovării în Liga 1 » Antrenor demis și toate contractele jucătorilor reziliate: „Refacem din temelii”
REFORMĂ
„Cutremur” după ultima umilință și ratarea promovării în Liga 1 » Antrenor demis și toate contractele jucătorilor reziliate: „Refacem din temelii”

Răzvan Pleșca, despre Sepsi: „Am înțeles că scad investițiile, va juca în play-out și se va bate la retrogradare”

„Am înţeles că Sepsi nu va mai fi o echipă de play-off în viitor. Se cam scad investiţiile. Bine, până la urmă, şi investiţiile, şi performanţele obţinute de Sepsi au fost mult peste nivelul oraşului şi peste nivelul echipei, că nu are tradiţie în fotbal. 

Şi am înţeles că aşa, uşor, uşor, de anul viitor o să revină la un loc în play-out şi la lupta pentru evitarea retrogradării. Nu sunt singur, că nu sunt eu conducător la Sepsi, dar aşa se aude. 

Eu cred totuşi că va încheia frumos aceast sezon şi va câştiga Cupa României”, a declarat Răzvan Pleșca, potrivit Prima Sport.

VIDEO. Cristiano Bergodi, după Rapid - Sepsi 0-0: „Suntem mulțumiți, până la urmă am câștigat un punct”

Citește și:

„Toată țara ar fi fericită” » Ce spune Charalambous despre interesul lui Porto pentru Octavian Popescu

FCSB câștigă o avere după meciul cu CFR Cluj » Ce calcule își face Gigi Becali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
Nagyvagany
Nagyvagany  •  14 Mai 2023, 11:35

Dupa cum stiu eu pe Dl. Dioszegi, e este un om care gandeste si planifica constient pe termen lung. La Sepsi sunt oameni seriosi. Putin probabil ca sa lase sa "ofileasca" munca gre depusa in ultimii 13 ani. Cu articole din asta, scrise pe informatii bazate pe presupuneri, apropouri, va faceti de ras, si scade credibilitatea si autencititatea GSP-ului.

Haha1989
Haha1989  •  13 Mai 2023, 22:45

Domnilor "gazetari", dacă pui o întrebare e o acuza, știți care e diferența? Deci articolul nu e o întâmplare inainte de finala cupei! Nu știam ca Pleșca e Nostradamus ca din câte știu nu are nicio legătură cu Sepsi!

Haha1989
Haha1989  •  13 Mai 2023, 21:48

*** U Cluj, vine finala, nu mai scăpăm de servicii, de dezinformări?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează