FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Auf wiedersehen, Werder » Vali Lazăr a ratat un transfer în Bundesliga

Articol de - Publicat vineri, 10 aprilie 2015 00:00

Vali Lazăr, 25 de ani, a fost în iarnă la un pas de gruparea din Erste Bundesliga, însă afacerea rămăsese să se facă la vară. Evoluția mijlocașului l-a scos din calculele transferului.

Vali Lazăr ba este titular, ba stă pe bancă, ba nu prinde lotul de 18. A fost unul dintre jucătorii importanți din lotul "cîinilor" pînă în iarnă, acum a ajuns să fie hulit de către fani, care-l acuză că ar fi condus ostilitățile împotriva lui Mihai Teja.

Venirea lui Flavius Stoican nu a adus soarele pentru ploieștean, care este într-o eclipsă totală, fără a se evidenția pe teren. Și a ratat și un transfer la Werder Bremen.

Nemții, locul 9 în Bundesliga, s-au interesat de serviciile lui, iar afacerea rămăsese să se încheie la finele sezonului. Doar că evoluțiile nefaste ale mijlocașului de bandă l-au scos din planurile de viitor ale "verzilor".

"Este inadmisibil ce se întîmplă cu Lazăr. Dinamo îşi merită soarta dacă îşi permite să ţină pe bancă un fotbalist care ajunsese și căpitanul echipei, şi la "naţionala" României. E băgat la mişto cîte 10-15 minute. Stoican e un băiat extraordinar, dar face doar ceea ce i se spune" (Cristea Opria, agent FIFA, pentru fanatik.ro)

3 goluriîn 18 meciuri a înscris Vali Lazăr pentru Dinamo în campionatul actual

4 etapea prins Lazăr ca spectator în retur, în 3 meciuri nefiind inclus în lot. În restul de 4 partide, a fost de două ori integralist, marcînd și un gol, iar în alte două întîlniri a jucat 15 minute în total

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (21)
legoolas
legoolas  •  11 Aprilie 2015, 00:57

Desi sunt un "fan" Vali Lazar, acesta nu mai joaca nimic. Isi merita locul pe banca de rezerve sau chiar in tribuna. Sunt curios ce o sa intample azi cu Rapid.

zecs93
zecs93  •  10 Aprilie 2015, 17:48
Postat de tavonne pe 10 Aprilie 2015, 14:53

La Dinamo este un management prost. Marele vizionar Stanciu a reusit cu transferurile sale sa bulverseze intr-atit echipa incit in acest moment sa nu putem vorbi decat despre doi titulari certi: Bunosa si Elhamid (care pleaca amandoi la vara, fiind imprumutati). Oricand un jucator ca Lazar poate fi transferat pentru o suma incepand cu 1.000.000 Eur. Astia sunt bani obtinuti din carnati si bere la un singur meci in Bundesliga.

da de unde sti tu bre ca vor pleca la vara, din ce a spus stanciu, doar pe grozav nu-si-l pot opri ca costa undeva la 1 milion juma-aproape 2 si nu om fi nebuni sa dam 2 milioane pe un jucator si mai ales pe unu ca grozav care e iesit din forma,din ce stiu eu, elhamed costa 300 de mii iar bunoza 500 de mii deci 800 de mii in total si zic ca e o suma posibila avand in vedere ca Dinamo iese din insolventa si va avea cu totu alta fata ( financiar vorbind) !!!

458679717614506
Serban Ionescu  •  10 Aprilie 2015, 17:32

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/auf-wiedersehen-werder-vali-laz-r-a-ratat-un-transfer-n-bundesliga-447739-comentarii.html

Vezi toate comentariile (21)
Comentează