FOTBAL  »  Superliga  »  HALL OF FAME

VIDEO Aurel Țicleanu, inclus de FCU Craiova în Hall of Fame-ul clubului: „Sunt mândru!”

Aurel Țicleanu / Sursă foto: Facebook +30   FOTO
Aurel Țicleanu / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat marti, 22 martie 2022 22:46 / Actualizat marti, 22 martie 2022 23:03

Aurel Țicleanu (63 de ani), fostul mare jucător al Științei din anii '70-'80, a fost inclus de FCU Craiova în „Hall of Fame-ul” clubului alb-albastru

„Am primit Steaua Aurel Țicleanu! Sunt mândru să stau alături de antrenorii care m-au adus la Universitatea Craiova, Constantin Oțet și Constantin Teașcă, alături de Doru Cămătaru și Mircea Irimescu, alături de cei care din păcate s-au stins: Ion Oblemenco, Petre Deselnicu, Lucică Strîmbeanu, Iliuță Balaci, Zoltan Crișan și fostul nostru mare căpitan Costică Ștefănescu! 

Vă mulțumesc! Hai Universitatea, Hai Craiova, Tu Campioana Unei Mari Iubiri!”, a scris Țicleau, fost component al Craiovei Maxima, pe contul său de Facebook.

🗣️ Mesajul lui Aurel Țicleanu după ce a primit distincția oferită în cinstea sa.

⭐ Aurel Țicleanu a primit cu bucurie distincția acordată în semn de recunoaştere pentru ceea ce a realizat de-a lungul carierei sale și pentru ce a reprezentat în istoria clubului.

Publicată de Fotbal Club Universitatea 1948 pe Marţi, 22 martie 2022

Aurel Țicleanu, în 2018: „M-au înjurat și din partea lui Mititelu, și din partea celorlalți!”

Sunt amărât când vorbesc de Craiova! Decizia asta arată că am avut dreptate când am spus că niciuna dintre echipe nu este continuatoarea Științei, în pofida celor care m-au înjurat și din partea lui Mititelu, și din partea celorlalți. Toți știu fotbal la Craiova! Sunt o grămadă de manageri, de specialiști în fotbal acolo. 

Unul a falimentat echipa, alții au înființat o echipă în 2013 și voiau să joace în cupele europene în 2015. Nu mai poți să le spui nimic. În imn se spune «nu trăim din milă și pomeni», dar doar asta au făcut!

- Aurel Țicleanu, în 2018

1976-1985e perioada în care Țicleanu a evoluat pentru Universitatea Craiova

„Celălalt” Aurel Țicleanu » Interviu altfel cu legenda Craiovei Maxima, în ziua în care împlinește 63 de ani: „Sunt pasionat de ezoterism, Dumnezeu îmi trimite mesaje” + „M-am născut bolnav. O spaimă de pe stadion m-a vindecat”
RETRO GSP
„Celălalt” Aurel Țicleanu » Interviu altfel cu legenda Craiovei Maxima, în ziua în care împlinește 63 de ani: „Sunt pasionat de ezoterism, Dumnezeu îmi trimite mesaje” + „M-am născut bolnav. O spaimă de pe stadion m-a vindecat”

FCU Craiova a creat secțiunea Hall of Fame

FC Universitatea Craiova 1948, echipa patronată de Adrian Mititelu, a anunțat primele nume de legendă care urmează să fie incluse în „Hall of Fame-ul” clubului.

Pe 1 martie 2022, oltenii au anunțat că vor înființa „FC Universitatea Craiova 1948 Hall of Fame” în cadrul clubului. Ea reprezintă un titlu onorific pentru toate personajele care au contribuit la progresul echipei, fie că vorbim despre foști fotbaliști, foști antrenori sau personalități publice care au adus glorie clubului.

Astfel, oamenii care au marcat istoria Craiovei vor primi o stea placată în incinta bazei sportive „Tărâmul Leilor” a clubului oltean, în sectorul „Universitatea Craiova 1948 Walk of Fame”.

Primele 19 distincții au fost deja acordate unor nume cu mare greutate. Cristi Chivu, Gheorghe Popescu, Rodion Cămătaru, Ilie Balaci, Ion Oblemenco, Tudor Gheorghe, Adrian Păunescu sunt doar câteva dintre personalitățile incluse în istoria lui FCU.

Citește și alte știri de actualitate: 

Marius Șumudică, „săgeți” în serie spre Dan Petrescu: „Dacă vrei campionatul, bați acolo!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează