FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

FCU Craiova a creat secțiunea Hall of Fame » Care sunt primele nume incluse

FC Universitatea Craiova 1948, echipa patronată de Adrian Mititelu, a dezvăluit primele personalități marcante din istoria clubului, ele fiind incluse în „Hall of Fame-ul” clubului. foto: FCU Craiova 1948
FC Universitatea Craiova 1948, echipa patronată de Adrian Mititelu, a dezvăluit primele personalități marcante din istoria clubului, ele fiind incluse în „Hall of Fame-ul” clubului. foto: FCU Craiova 1948

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2022 11:09 / Actualizat miercuri, 16 martie 2022 11:42

FC Universitatea Craiova 1948, echipa patronată de Adrian Mititelu, a dezvăluit primele personalități marcante din istoria formației, ele fiind incluse în „Hall of Fame-ul” clubului.

Pe 1 martie 2022, oltenii au anunțat că vor crea „FC Universitatea Craiova 1948 Hall of Fame” în cadrul clubului.

Ea reprezintă un titlu onorific pentru toate personajele care au contribuit la progresul echipei, fie că vorbim despre foști fotbaliști, foști antrenori sau personalități publice care au adus glorie clubului.

Care sunt primele nume incluse de FCU Craiova în „Hall of Fame-ul” clubului

Astfel, oamenii care au marcat istoria Craiovei vor primi o stea placată în incinta bazei sportive „Tărâmul Leilor” a clubului oltean, în sectorul „Universitatea Craiova 1948 Walk of Fame”.

Primele 19 distincții au fost deja acordate unor nume cu mare greutate. Cristi Chivu, Gheorghe Popescu, Rodion Cămătaru, Ilie Balaci, Ion Oblemenco, Tudor Gheorghe, Adrian Păunescu sunt doar câteva dintre personalitățile incluse în istoria lui FCU.

👉 Astăzi, 15 martie 2022, Fotbal Club Universitatea 1948 introduce primele personalități marcante ale clubului nostru în...

Posted by Fotbal Club Universitatea 1948 on Tuesday, 15 March 2022

Hall of Fame-ul reprezintă un „muzeu alb-albastru” și totodată, un mijloc prin care FCU Craiova își onorează legendele care au adus faimă clubului de-a lungul istoriei.

Citește și alte știri despre Liga 1:

Scheleții din dulapul lui Rusandu » Un fost jucător dezvăluie: „Mi-a rupt ligamentul și meniscul, iar el nu a dat nici măcar fault”

Gigi Becali a cerut să-l vadă la treabă și a fost încântat de prestația lui: „Va fi din ce în ce mai bun”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (27)
houri.10
houri.10  •  24 Martie 2022, 20:10

Am văzut-o și pe asta :))))))))hall of fame la fcu echipa fondata în 2017. Vai de mama voastra

dansy
dansy  •  18 Martie 2022, 12:16
Postat de george_br pe 17 Martie 2022, 17:46

Nu cu dialectul am eu ceva, Prostea, ci cu "turchinetii" aia faimosi ai tai!:))))) Mai ai, ba, "inovatii" d-astea?:)))

Dar tu? "gradinesci","prosteo","coclauri europene la Tibilisi",etc.Pe langa asta folosesti termeni pe care i-ai luat de pe strada fara sa le stii sensul adevarat:"sintagma",etc. Acestea nu sunt greseli de tastare !Sunt exprimate direct din cultura ta! Asta daca stii sa faci diferenta!

dansy
dansy  •  18 Martie 2022, 11:58
Postat de george_br pe 17 Martie 2022, 17:46

Nu cu dialectul am eu ceva, Prostea, ci cu "turchinetii" aia faimosi ai tai!:))))) Mai ai, ba, "inovatii" d-astea?:)))

Mai "intelectualule" altceva mai stii? Iti insir imediat 20 de prostii mari scrise de tine pe aici. Din acelea pentru care altii s-ar rusina!Specialistii scriu despre Putin ca este *** si ca *** orice le-ai spune o tin tot pe a lor.***Nu te vezi cat de mititel esti si la propriu si la figurat?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează