FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Exclusiv video Ce l-a bulversat pe Tavi Popescu și o comparație cu David Popovici: „Toate lucrurile pleacă din afara terenului. Sunt mulți care îl distrag”

Tavi Popescu sursa: GSP
Tavi Popescu sursa: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2022 12:26 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2022 12:51

Aurel Țicleanu (63 de ani), membru în Comisia Tehnică a FRF, a fost prezent la emisiunea GSP Live, unde a explicat motivele care l-au tras în jos pe Tavi Popescu (19) în acest sezon. Fosta legendă a Universității Craiovei a considerat că anturajul este problema căpitanului de la FCSB.

Aurel Țicleanu a făcut o comparație între anturajul unui jucător de fotbal și cel a lui David Popovici.

FCSB se pregătește de o nouă lovitură » Becali vrea să transfere un om de bază de la revelația sezonului din Liga 1
FCSB
FCSB se pregătește de o nouă lovitură » Becali vrea să transfere un om de bază de la revelația sezonului din Liga 1

Aurel Țicleanu: „Visul de a pleca la o echipă din Vest îl destabilează pe jucător ”

„Mass-media este altceva decât ce era pe vremea mea. Acest lucru îl poate copleși pe jucător (n.r. - Tavi Popescu). Lucrurile pleacă din afara terenului. L-aș da exemplu pe David Popovici. Părinții îl sprijină. Au reușit ca în jurul său să nu fie nimeni, să aibă un anturaj intim. Sunt părinții, antrenorii și prietena. 

Băiatul se trezește la 5 dimineața și intră la antrenament, apoi se duce la școală. În relațiile colegiale intră doar pe parcursul orelor și atât.”, a spus Aurel Țicleanu.

„În fotbal sunt interesați foarte mulți oameni să intre în anturajul jucătorului, printre care impresari sau manageri. Ei îl plimbă pe jucător, iar interesul lor este ca un jucător să nu rămână prea mult la o echipă pentru că asta înseamnă bani pierduți. 

Sunt mulți oameni care îl trag de la lucrurile principale. Îl distrag de la lucrurile principale. Visul de a pleca într-o țară din Vest, într-un fotbal puternic și bogat îi destabilizează pe jucători”, a mai adăugat Aurel Țicleanu.

Victor Becali sare în apărarea lui Tavi Popescu: „A fost prea multă presiune pusă pe el”

„Poate și prea multă presiune pe el, poate și faptul că a fost căpitan a pus presiune pe el. Sunt jucători care pot duce presiunea și jucători care nu o pot duce. E un băiat talentat, care a avut un sezon trecut foarte bun. Trece printr-o perioadă pe care sunt convins că o va depăși.”, a spus Victor Becali pentru GSP Live.

Citește și alte știri:

Becali îl preaslăvește, Dică îl strivește: „Dawa are deprinderi greșite de când era copil. Ține de șmecheria fotbalistică”

FCSB se pregătește de o nouă lovitură » Becali vrea să transfere un om de bază de la revelația sezonului din Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
Dobermannul
Dobermannul  •  24 Septembrie 2022, 10:23
Postat de VanBasten pe 23 Septembrie 2022, 23:02

Consumi prea multa energie pentru niste verze aflate pe locul 4. Ciuca batailor

Copy-paste nu e consum de energie. Citititul e consum e adevarat. Acum tu vrei sa nici nu mai citim despre nationala ca e slaba (si asa este, este extrem de slaba) si sa ... lozim.

VanBasten
VanBasten  •  23 Septembrie 2022, 23:02
Postat de Dobermannul pe 23 Septembrie 2022, 22:44

Esti varza omule. Unde-i Morutan? Lotul convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Finlanda și Bosnia din Liga Națiunilor PORTARI: Ionuț Radu (Cremonese | Italia, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0); FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 8/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 18/2), Bogdan Mitrea (Universitatea Craiova, 1/1), Adrian Rus (Pisa | Italia, 14/0), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 21/2), Andrei Burcă (CFR Cluj, 12/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 26/2), Mario Camora (CFR Cluj, 8/0); MIJLOCAȘI: Deian Sorescu (Rakow | Polonia, 7/0), Dennis Man (Parma |Italia, 14/4), Andrei Cordea (FCSB, 2/0), Alexandru Cicâldău (Al-Ittihad Kalba | EAU, 25/3), Daniel Boloca (Frosinone | Italia, 0/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 6/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 1/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 7/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 41/2), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 54/11), Darius Olaru (FCSB, 6/0), Denis Drăguș (Standard Liege | Belgia, 2/0), Florinel Coman (FCSB, 5/0); ATACANȚI: George Pușcaș (Genoa | Italia, 30/8), Denis Alibec (Farul Constanța, 25/2), Florin Tănase (Al-Jazira | EAU, 14/1).

Consumi prea multa energie pentru niste verze aflate pe locul 4. Ciuca batailor

Dobermannul
Dobermannul  •  23 Septembrie 2022, 22:49

Ciurucuri de seria B in Italia de exemplu unde campioana noastra ar avea sanse sa retrogradeze.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează