FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Aurel Țicleanu și soția lui, loviți de un copac care s-a prăbușit peste ei în parcul Cișmigiu: „Am trecut prin clipe de mare panică”

Aurel Țicleanu, primele cuvinte după accidentul suferit împreună cu soția sa, în parcul Cișmigiu
Aurel Țicleanu, primele cuvinte după accidentul suferit împreună cu soția sa, în parcul Cișmigiu

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2022 12:06 / Actualizat luni, 04 aprilie 2022 12:42

Aurel Țicleanu (63 de ani), fostul internațional român, a oferit prima reacție după accidentul teribil suferit duminică, în București. Fostul mare fotbalist se plimba împreună cu soția sa prin parcul Cișmigiu, când un copac a căzut pe ei, din cauza vântului puternic. Pe Facebook, un martor a postat imagini cu copacul prăbușit.

Aurel Țicleanu a fost lovit la spate, în timp ce soția sa, Cristina Lorena, a fost lovită la cap și la picior, suferind o entorsă de gradul doi.

Tehnicianul din Liga 1 care poate rămâne fără echipă după înfrângerea din ultima etapă: „Dacă voi vreți, eu renunț. Plec!”
CHINDIA
Tehnicianul din Liga 1 care poate rămâne fără echipă după înfrângerea din ultima etapă: „Dacă voi vreți, eu renunț. Plec!”

Aurel Țicleanu: „Am trecut prin clipe de mare panică”

„Să spunem că acum suntem bine. Am trecut prin clipe de mare panică. Am avut amândoi un ghinion teribil. Un copac a căzut pe noi în timp ce ne plimbam în Cișmigiu. Pe mine m-a lovit în spate, iar soției mele i-a căzut în cap, dar i-a prins și piciorul. 

Acum îl are în ghips, având entorsă de gradul doi. Mulțumim lui Dumnezeu că am scăpat doar așa. Vă mulțumim pentru încurajările pe care voi, cei de la Craiova, ni le-ați trimis”, a transmis Aurel Țicleanu, potrivit Ediție Specială.

Țicleanu l-a ținut pe Maradona în Argentina-România: „Avea aceleași caracteristici cu marele Dobrin, dar mai avea explozie!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Sorin Cârțu, mulțumit după victoria cu FCSB: „Cam așa trebuie să se procedeze atunci când ai avantaj”

Gigi Becali pune tunurile pe Coman: „Am sacrificat destul echipa pentru el” » Ordin clar în cazul lui Tavi Popescu: „Nu va mai face asta în viața lui!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
5527139607315830
Marin Calin  •  05 Aprilie 2022, 21:14

Cum sa-ti cada copacul in cap fix cand se implineau 4 ani de cand s-au semnat contractele si m-au inselat cu 82 000 euro? Le-a dat-o Dumnezeu duminica, ca luni(cand se implineau 4 ani) n-ar fi iesit la plimbare si a facut-o cu o zi mai devreme. Joac'o p-asta!

5527139607315830
Marin Calin  •  04 Aprilie 2022, 20:50

Dumnezeu nu doarme! Ticleanu cu sotia lui, proaspat accidentati, plus Burlan m-au escrocat cu peste 82 000 euro acum fix 4 ani. Au fost 4 ani de calvar pentru mine, timp in care am incercat sa imi gasesc dreptatea in justitie. In penal au avut grija prietenii lui Ticleanu si Burlan sa claseze dosarul, dar zilele trecute s-a pronuntat sentinta in civil. Singur, fara avocat, am reusit sa castig procesul impotriva lor. Singur, eu, un copil fara studii juridice, impotriva unui sistem profund corupt si impotriva unora de cea mai joasa speta si impotriva unor securisti ca Burlan (judecatoare, sotia lui Puscas, care era parte de grupul infractional). Au facut apel, iar "accidentul" s-a petrecut la cateva zile dupa ce au facut apel. Pe langa sentinta pronuntata zilele trecuta, stirea asta este ca in pansament pentru mine. Simt ca s-a facut dreptate. Il vad pe Ticleanu ca se da mare credincios in Dumnezeu. Este exact pe partea cealalta, total opus, credeti-ma pe cuvant! Zicea intr-un interviu ca Dumnezeu ii trimite mesaje. Oare l-a inteles pe acesta sau il asteapta pe urmatorul, atunci cand o sa fie mai grav? Marin Calin https://portal.just.ro/3/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000549233&id_inst=3

penultimul
penultimul  •  04 Aprilie 2022, 14:14

Parcul Cișmigiu - in administrarea primăriei capitalei. Reclama city break București - break your head , break your legs. Nu putea să o faulteze Dumnezeu pe doamna Firea. Sau pe alti înaintași - Pe dl Adrian Videanu, pe dl Băsescu, Halaicu daca o mai trăi, Oprescu ? Așa căzu pocinogul pe doamna Țicleanu și Primăria București cu dl Nicușor Dan in fata și în profil sunt buni de plată Multa sănătate doamnei Țicleanu și soțului al cărui joc ne-a incantat și la națională și la echipa de club.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează