FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Autodenunț incredibil al lui Becali: "Țineam directorul la poartă când eram la închisoare, făceam ce voiam"

Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Articol de GSP - Publicat joi, 27 decembrie 2018 14:40

Gigi Becali a făcut astăzi un autodenunț. Patronul FCSB a recunoscut că făcea ce voia când era în arest și își câștigase dreptul să muncească la Academia lui Gică Hagi.

"Am greșit cu Gică Hagi cu TAS-ul. Gică a fost fratele meu. Mă ținea acolo (n.r. la muncă la Academie) făceam ce voiam eu, plecam la șase, veneam la șase seara. Aveam apartament de 7 stele.

Dacă venea directorul aveam 7 paznici și, pac!, mă sunau și îmi spunea că vine directorul. Le spuneam să-l țină la poartă un sfert de oră, că el venea în control. Oamenii care mi-au fost aproape în timpul pușcăriei vor avea în mine un sprijin", a declarat Becali în cadrul unei conferințe de presă.

Patronul FCSB l-a pus într-o situație delicată și pe Mihai Stoica după o altă declarație oferită azi: "Un impresar vine duminică, eu nu o să fiu, îl las pe Mihai să negocieze". Becali nu a spus la care "Mihai" s-a referit, dar cel mai probabil e vorba despre MM Stoica.

După eliberarea din închisoare, fiind condamnat în ”Dosarul Transferurilor”, lui MM Stoica i s-a interzis să ocupe orice funcție de conducere în cadrul unui club. De aceea, a fost pus director sportiv la FCSB. Astfel, el n-ar avea dreptul să negocieze realizarea unor transferuri.

Becali a fost condamnat în mai 2013, în trei dosare penale, la 3 ani şi 6 luni de închisoare, și a ieșit pe 3 aprilie 2015.

Citește și:

EXCLUSIV Închisoarea face tactica la FCSB! DEZASTRU de când a ieșit Becali din pușcărie + ce au reprezentat ultimii 15 ani față de perioada "generalilor"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  27 Decembrie 2018, 23:53

Asta e ca sa se vada ce caracter are,a fost protejat de unii si de altii,iar acum ii da in gat si se da mare,ca si cum el e buricul pamantului! Vai Doamne,daca ajungea asta presedintele tarii?Sau macar vreun ministru???Dar pe cati prosti ii duce de nas si acestia i-l ridica in slavi???

leonv
leonv  •  27 Decembrie 2018, 15:16

Normal ar trebui sa intre in locul ciobanului complicii lui,putorile bugetare vaicarete.

861553623922104
Gigel Borcanel  •  27 Decembrie 2018, 15:01

Asta ştiam cu toţii, ştiau şi cei din Direcţia penitenciare, restul ţine doar de eterna şi fascinanta Românie ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează