FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Avantaj doar cu Toni » CFR Cluj reprezintă o piatră de încercare pentru Rednic

În acest sezon, Dinamo a pierdut, mai întîi, în campionat, 0-2 cu clujenii, după care i-au eliminat, tot acasă, scor 2-0, din Cupa Ligii
În acest sezon, Dinamo a pierdut, mai întîi, în campionat, 0-2 cu clujenii, după care i-au eliminat, tot acasă, scor 2-0, din Cupa Ligii

Articol de , - Publicat duminica, 20 decembrie 2015 00:00

”Puriul” pornește meciul direct cu Conceicao de la scorul de 3-0 pentru român.

Mircea Rednic a amînat operația de tiroidă pentru luna ianuarie a anului viitor. Pînă atunci vrea să mențină invincibilitatea pornită după 1-5 cu Viitorul. Iar ultima reprezentație oficială pe 2015 este diseară, în Gruia. Dinamo are o serie de 6 victorii și o remiză în ultimele 7 partide din toate competițiile, însă partida cu CFR Cluj este imprevizibilă pentru roș-albi. Și pentru Rednic, de asemenea.

  1. "Puriul" are un avantaj clar în fața omologului său, Toni Conceicao, trei jocuri directe, trei victorii. Toate succesele lui Rednic sînt ca antrenor al lui Dinamo, lusitanul fiind de două ori, ca și acum, la CFR, o dată la FC Brașov.
  2. În 2012, după un meci Astra - ASA (0-2), Conceicao a fost înlocuit pe banca ploieștenilor tocmai de către Rednic, cel ce avea să salveze formația de la retrogradare.
  3. Rednic n-are cum să uite nici de toamnă, cînd CFR Cluj, 2-0 în Ștefan cel Mare, a produs primul eșec al sezonului pentru "cîini", dar mai ales de 5 noiembrie 2006, cînd victoria ardelenilor, scor 2-1, a stopat o serie de 13 succese consecutive în campionat ale roș-albilor.
  4. Mircea a întîlnit de 11 ori formația din Gruia, ca adversar: 5 victorii, 5 eșecuri, o remiză.

"Jucătorii nu trebuie să se gîndească la vacanță, fiindcă trebuie să încheiem sezonul pe podium, acesta e obiectivul lor. Vrem ca victoria din acest meci să ne asigure calificarea în play-off"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

4 meciuria antrenat Rednic pe CFR Cluj în startul ediției 2013/2014: o victorie, două remize și o înfrîngere

INBOX:

  • Rednic este strict cu jucătorii săi: "Le-am dat voie să ia un kilogram în greutate, așa, cadou de la mine, dar dacă depășesc această limită, trecem la amendă"
  • Situația Astrei nu l-a luat prin surprindere pe Rednic: "Și atunci cînd am fost eu antrenor acolo, existau probleme. La un moment dat, a trebuit să cumpăr eu detergent pentru echipament, vă dați seama?!".
  • Bogdan Gavrilă își laudă echipa: "Mulți au fost sceptici, dar noi am avut încredere că lucrurile vor merge bine la Dinamo și chiar așa s-a întîmplat. Eu zic că toate formațiile dintre primele 6 au șanse la titlu, indiferent de situație financiară sau de declarații. Forța noastră? Grupul".

cfr dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
104772133226352
Petre Radulescu  •  20 Decembrie 2015, 12:44

normal, mizeriile de la dinamo n-au nicio sansa in acest meci. Insa cum atribtrii sunt fratii lor ... e posibil sa asitam la o surpriza.

triarius
triarius  •  20 Decembrie 2015, 10:35

1-2

Vezi toate comentariile (2)
Comentează