FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

Basarab Panduru se întoarce în studio, la câteva luni după ce aventura la Al-Wasl a luat sfârșit

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2020 12:18 / Actualizat miercuri, 18 noiembrie 2020 13:05

După 4 luni în care a activat ca antrenor secund în Emiratele Arabe Unite, la Al-Wasl, Basarab Panduru (50 de ani) se întoarce în studioul TV.

În momentul în care Laurențiu Reghecampf a plecat de la Al-Wasl, Basarab Panduru, „secundul” lui Reghe, a demisionat și el. Pandi se întoarce acum în postura de analist TV la Telekom Sport, funcție pe care a ocupat-o timp de 9 ani înainte să accepte oferta din Asia.

Basarab Panduru se întoarce definitiv

Informația a fost dezvăluită de Silviu Tudor Samuilă, moderator TV Telekom Sport, pe pagina personală de Facebook. Acesta a anunțat că Panduru va fi prezent în studio în această seară, după meciul echipei naționale cu Irlanda de Nord, și că revenirea lui Panduru este „permanentă”.

„Dragii moșului, cu mare bucurie în suflet și cu mare viteza în tastare, vă anunț că în această seară se întoarce pe micile sau marile plasme ale domniilor voastre prietenul meu Basarab Panduru. Fericitul eveniment se va consuma în Sport Report de la 23:30, după meciul naționalei. Și ca seara să fie minunată, el va fi însoțit în studioul Telekom Sport de inegalabilul Cornel Dinu! Vă aștept cu entuziasm”, a scris Samuilă.

VIDEO. Panduru: „Am avut două oferte din Brazilia! De la Fluminense și Internacional Porto Alegre”

Citește mai multe știri de actualitate:

Ilie Dumitrescu, protagonistul unui dialog aprins în direct la TV: „Cum să spui că Ianis a fost foarte bun?” vs. „Nu mă cert cu tine”

Căpitanul lui Dinamo, interviu cu cărțile de față! Totul despre haosul din „Ștefan cel Mare”: „Să ne înțelegem: nu se rezolvă cu un salariu!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
becail
becail  •  18 Noiembrie 2020, 16:38

Pai nu-i mai place sa se joace de-a antrenorul? Ha, Ha, Ha. O nulitate....Bine, numai postul cu audienta ZERO putea sa-i de job....Zero, pe linie! :)))

the.fixer
the.fixer  •  18 Noiembrie 2020, 16:06

*** sa întors cu coada între picioare! Probabil cu ceva cașcaval sa construiască un bloc de apartamente! Sa vedeți ce aberații o sa debiteze cum ca aia sant peste tot fotbalul românesc etc etc și vine sa ne dea el sfaturi! *** tot *** rămâne! Unde e cel mai bine? Tot la călduț in studioul Telekom sa debiteze vrute și nevrute!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

115486966066476
Edi Girnita  •  18 Noiembrie 2020, 14:51

Ce bine că sunt la Digi!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează