FOTBAL  »  Superliga  »  METROSPORT

Aventuri TV cu Balint și Belo la Tokyo » Poveste simpatică din 1986: ”Zici că văzuserăm marțieni!”

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2016 00:00

Gabi Balint a postat pe pagina sa de facebook o poveste simpatică petrecută la Tokyo, în decembrie '86, cu ocazia Cupei Intercontinentale, pierdută împotriva lui River Plate.

Fostul atacant își amintește cum a ieșit la o plimbare prin oraș împreună cu Belodedici și au pus ochii pe niște TV color:

"Ne holbam la o vitrină plină cu televizoare, admirându-ne în ecranele lor. SF-uri! Zici că văzuserăm marțieni! Eram pe toate ecranele şi nu înţelegeam cum e posibil aşa ceva. De unde naiba să știm că aveau o cameră ce filma pe toată lumea care trecea prin fața vitrinei?!".

Au cerut învoire de două ceasuri de la Iordănescu pentru a ne întoarce și a comanda aparatele, sosite apoi la hotel exact în timpul unei ședințe cu Ilie Ceaușescu!

Balint spune că are și azi acel televizor JVC multisystem, în apartamentul său din Sângeorz. Și e funcțional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
963242023697129
Eugen Eugenescu  •  31 Martie 2016, 09:30

Japan Victor Company...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează