FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

Avertisment pentru Steaua: "Pentru Astra, campionatul începe în etapa a șaptea!" » Șumi revine pe bancă în meciul contra roș-albaștrilor

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 23 august 2016 17:22

Marius Șumudică va reveni pe banca Astrei chiar la meciul împotriva Stelei, din etapa a șaptea a Ligii 1, și anunță că acela va fi momentul în care echipa sa va începe cu adevărat campionatul.

"Nu vreau să fie considerat lipsit de modestie sau mai știu eu cum. Pentru Astra, campionatul va începe în etapa a 7-a, când voi reveni eu pe bancă.

Fiindcă am darul ăsta, probabil, de a transmite jucătorilor o anumită energie în timpul jocului, adrenalina mea, agresivitate și astfel arătăm altfel", a spus antrenorul Astrei la Digi Sport.

Marius Șumudică a scăpat de suspendare la meciurile din cupele europene, însă în Liga 1 va reveni pe banca Astrei la meciul contra Stelei, pe data de 10 septembrie.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (19)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  24 August 2016, 07:28

”Nu vreau să fie considerat lipsit de modestie sau mai știu eu cum.” Dar cum sa te consideram? Mitoman? Pai, te mai prinde etapa a saptea la Astra?

1425838917717550
John Milne  •  24 August 2016, 01:04
Postat de haideusicfr pe 23 August 2016, 22:42

Nu mi se pare corect.Doi dintre cei mai buni jucatori ai Astrei sunt acum la Astra.Steaua incearca sa fac acum ceea ce a fcut de 50 de ani: sa slabeasca concurenta.cand are cu cine ,,,Becali e atat de redus incat nu va reusi. Nici nu va sti de unde sare iepurele.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  24 August 2016, 00:43
Postat de manutd.steaua pe 23 August 2016, 22:55

bai,tu esti prost,sau te faci????fiecare cumpara de unde poate!de ce nu cumpara u si cfr de la astra????nu e vina nimanui ca nu aveti ce manca!

Nu se preface, chiar e un mare ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează