FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Avertismentul lui Adrian Mihalcea pentru jucătorii lui Dinamo, în plină pandemie de coronavirus: „Stați acasă!”

Adrian Mihalcea le-a transmis dinamoviștilor să stea acasă, de teama coronavirus
Adrian Mihalcea le-a transmis dinamoviștilor să stea acasă, de teama coronavirus

Articol de - Publicat marti, 17 martie 2020 18:32

Dinamoviștii vor rămâne și în această săptămână la domiciliu, așteptând să vadă cum evoluează pandemia de coronavirus la nivel național. Mesajul lui Adi Mihalcea a fost clar.

Porțile sunt larg deschise la Săftica, la cantonamentul "câinilor" de pe DN1, doar că nici țipenie de jucător pe acolo, practic, nu se vede nicio mișcare în baza de antrenament a dinamoviștilor. Noul antrenor principal al roș-albilor, Adrian Mihalcea, a apucat să facă doar două ședințe de pregătire cu elevii săi, nici nu i-a cunoscut pe toți, încă nu poate ști cu exactitate data și ora reunirii lotului. 

Dinamo este la doar 3 puncte de retrogradare, jucătorii au fost sfătuiți pe un ton imperativ să rămână la domiciliu, cel puțin până la finele acestei săptămâni.

Liga 1 ar putea reveni cel mai devreme în aprilie: Răzvan Burleanu, precizări după videoconferința extraordinară UEFA

„A rămas ca pe miercuri să stabilim un țintar relativ privind reluarea activității. Da, jucătorilor le este dor de fotbal, însă și-n această săptămână vor rămâne în case. Este cel mai bine așa, e preventiv. Sperăm că va fi bine, încercăm doar să nu riscăm", a precizat ieri Adrian Mihalcea pentru Gazeta Sporturilor, la puține momente după ședința din Elveția de la sediul forului continental.

Jucătorii s-au cam plictisit la domiciliu, sunt și ei oameni. Chiar dacă se uită la filme, se joacă cu copiii, fac exerciții de stretching sau de fitness, cât le permite ambientul. O parte dintre ei, în frunte cu Mattia Montini, s-au integrat în noua modă a sportivilor care jonglează cu sulul de hârtie igienică, apoi postează pe rețelele de socializare, spre amuzamentul fanilor.

145.000 euroeste cuantumul salarial lunar al lotului dinamovist, în acest moment

Fanii lui Dinamo la treabă, online și pe stadion

Suporterii angrenați în programul socios „Doar Dinamo București" nu au pus pauză strângerii de fonduri, în ciuda coronavirusului. Până la începutul acestei săptămâni au adunat suma de 1.131.900 de lei, dintre care 1.025.000 de lei au fost virați în contul grupării din Ștefan cel Mare. Fanii și-au transmis unii altora că demersul lor continuă.

  • Luni seară, ar fi trebuit să se joace pe arena din centrul Capitalei runda dintre Dinamo și Chindia Târgoviște, ceea ce ar fi însemnat debutul lui Mihalcea ca antrenor al echipei. 

Campionatul e suspendat cel puțin până la finalul lunii martie, însă ultrașilor le este dor de fotbal. La ora 21:00, la care ar fi trebuit să înceapă partida, au afișat un banner sugestiv în peluză, luminat cu torțe: „#statiacasă. Dinamo e casa noastră!".

După ședința extraordinară de ieri a UEFA, care a amânat disputarea Euro 2020 cu un an, suporterii roș-albilor vor ca atunci când se va calma situația cauzată de pandemia de Covid-19, să reia "asaltul" pentru ca stadionul din Ștefan cel Mare să fie modernizat!

Ce știm după ședința UEFA:

VIDEO Cum să ne ferim de coronavirus 

Citește și alte știri despre Dinamo:

Cornel Dinu despre Adrian Mihalcea: „Știe să dea cu pumnul în masă”

Riccardo Piscitelli, portarul italian al lui Dinamo, detalii despre situația din Italia: „Nu am mai întâlnit asta în viața noastră” + cum e la Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează