FOTBAL  »  LIGA 1  »  CORONAVIRUS

VIDEO Ce fac fotbaliștii din Liga 1 în timpul izolării provocate de coronavirus: Soiledis și Montini jonglează cu hârtie igienică :)

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2020 19:43

Liga 1 e suspendată din cauza pandemiei de coronavirus, iar fotbaliștii au găsit alte îndeletniciri pentru a-și umple timpul. 

Oamenii de sport din România s-au alăturat campaniei de conștientizare #vafibine. Aristidis Soiledis (29 de ani), fundașul celor de la FCSB, și Mattia Montini (28 de ani), vârful rivalei Dinamo, au mai spus „da” unei provocări virale. Cei doi jonglează cu sulurile de hârtie igienică în casă, sugerând că nu e nevoie să părăsim locuințele pentru a ne distra.

Vezi cum e afectat fotbalul din România de coronavirus:

Playtech: Imagini bombă cu Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina. Anamaria Prodan va înnebuni


Comentarii (1)
111532340455383
Bica Radiera  •  21 Martie 2020, 08:57

azi despre jongleriile lui hagi si halep cu hirtia igienica . iata ce spun despre acest eveniment pornit din capete acefale de ***. stau si ma intreb pina unde va merge prostia? ce mai poate fi dincolo de prostie? neamul prost? omul care isi bate joc pe cind altii se chinuie sa traiasca decent? fata de oamenii nevoiasi care stiu ce inseamna "100 de lei?" oamenii care stiu ce inseamna sa nu ai sansa sa nu ai noroc sa fi urmarit si de ghinion fara sa fi maresportiv, artist, om politic , smecher de cartier, sef de clan isi duc ziele. si iata ca dupa niste fotbalisti azi presa tolera pe un hagi pe o halp care isi bateau joc cu o banala hirtie igienica pe care multi nu o au. in america unde traiesc ar fi fost jale sa faca asa ceva. sa le urez sa nu se mai bucure de banii care ii au? sa ajung sa aiba hirtie dar sa fie prea tirziu? toti astia fara pic de bun simt si chiar creier niste neuronless isi bat joc de oamenii care sint cu gindul la ce vor putea face in viitor daca acest virus nu este rapus dat fiind ca somajul bate la usa. cum poate presa in aceste zile grele sa tolereze imbecilitatea unora fara pic de ratiune si rusine sa se manifeste asa? MM de asta data a avut dreptate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează