FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Avertismentul lui Teja despre lupta la titlu din Liga 1: "Atenție, nici ei nu s-au resemnat!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 decembrie 2018 11:29

Instalat de câteva zile pe banca FCSB-ului, Mihai Teja va avea o misiune complicată în 2019. Trebuie să recupereze diferența de 6 puncte față de CFR Cluj și să încerce să câștige primul titlu al roș-albaștrilor după 4 ani. 

Teja a vorbit despre principalele contracandidate din Liga 1 și o vede chiar și pe Viitorul în lupta pentru titlu. 

"Și Craiova e în lupta pentru titlu, dar și Viitorul joacă un fotbal bun. Viitorul poate să câștige toate meciurile rămase, ar fi o echipă puternică în play-off. Sunt sigur că Hagi și Viitorul nu s-au resemnat.

Nu e o diferență foarte mare față de CFR Cluj (n.r- 6 puncte). Sunt echipe bune în campionat, iar noi trebuie să avem constanță pentru a ajunge pe primul loc", a spus Teja, la TV Digi Sport.

Meciurile care au mai rămas de jucat din sezonul regulat par a fi la îndemâna roș-albaștrilor. FCSB va întâlni cele 3 echipe aflate acum pe ultimele locuri în clasament, Voluntari, Chiajna şi Călăraşi, plus confruntările cu Hermannstadt şi Craiova, ambele acasă.

În schimb, marele dezavantaj e faptul că roş-albaştrii au de recuperat un ecart de 6 puncte faţă de CFR. Pentru a intra de pe primul loc în play-off, FCSB are nevoie să ia cu 7 puncte mai mult decât clujenii fiindcă rezultatele directe sunt de partea trupei lui Conceicao: 1-1 în Gruia şi 2-0 pe Arena Naţională.

 REUNIREA E PE 8

Primul contact al lui Teja cu FCSB va avea loc în prima parte a celei de-a doua săptămâni din 2019. Reunirea e programată pentru data de 8 ianuarie, atunci când jucătorii vor efectua şi vizita medicală.

FCSB va pleca în cantonament în Spania, pe 10 ianuarie, unde va susţine şi câteva jocuri de verificare. Primul meci de campionat va fi cu Dunărea Călăraşi.

Vezi și: Teja i-a setat lista de cumpărături lui Gigi Becali » Ce spune de schimbarea sistemului + a lămurit definitiv situația lui Lucian Filip

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
110146613198286
Gabi Simon  •  30 Decembrie 2018, 16:19

FCSB va termina playofull pe locul 3-4,asa ca isi fac planuri de transferuri si altele degeaba,caci in general jucatorii il vor refuza pe Farizeu caci toti il stiu ce fel de caracter este. La fel si noul antrenor va avea probleme cu el,asa ca nu mai dati atitea informatii si deralii despre eii.Echipa care va avea cele mai bune conditii si liniste in playoff va cistiga Campionatul ,si nu e cazul la FCSB,daca aveti dorinta de a intelege.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează